• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    to máš z toho, že sis naučila venčit zrůdičku venku :)
    elinka spí na škrabadle, já ji promnu ouško a je na vrcholu blaha
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Prosím pěkně, nechcete vzít někdo démonka na "procházku"? Mně se tam dolů už nechce :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zasloužíš!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Děkuju, beru to jako valuable feedback, otiskuju si včeličku do deníčku a zahrnu to do svého hodnocení :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Zasloužíš
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zasloužíš.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ano / ne / ne - v podstatě jde o stejnou pozici, jen víc peněz, nic jiného by se neměnilo.
    Musím si srovnat se svým svědomím/sebevědomím, jestli si to zasloužím. Ale poslední dobou mi to nějak narostlo, tak mám pocit, že ano, že pro tu srandu a adrenalin to potvrdím a uvidím, co z toho bude :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: To je prosté - je tam víc peněz / méně stresu / více volného času?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: U nás je to jako Jistě pane ministře/premiére. Musím si to stále připomínat. Zejména teď nově, co jsme Obchodní controlling. Jen nesmíme nic kontrolovat, nedejperun obchod
    krčí rameny
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: No, mně přijde, že doteď to bylo takové neformální, že můj šéf otevřel stránku s KPIs, řekl, že tady, tady a tady jsem nad, tady jakože na targetu, jestli k tomu mám co říct a že to takhle pošle.
    Akorát moje nová šéfová sice ráda vytváří administrativu, kde není potřeba, ale zrovna když jde o sbírání feedbacků, tak než aby to přepsala pro lidi do dvou otázek, vezme dotazník, co má ona posílat někam, a ten v podstatě přepošle. A já nevím, jestli si teď hned zasloužím povýšení nebo ne :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Omg, vy máte i pololetní? To je mi líto. Eště že u nás se tahle maškaráda jede jen jednou za rok.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já nevím jak vy, ale já se tenhle týden cítím jako postava v absurdní komedii.
    Třeba už druhý den přemýšlím, jak na sebe napsat pololetní hodnocení (kromě toho, že se musím vychválit, jakou mají moji králíčci hebkou srst, že skoro nekoušou kolemjdoucí a vesele hopkají po pažitu), protože poslední otázka, na kterou chce moje nová šéfová odpověď, je: zasloužíš si povýšení? :D :D :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Ten budu přikusovat, děkuji. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: S citronem?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Jdu dojíst to Salko, nedá se nic dělat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Pozdě, no. Už se stalo.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: jdu hlídat lednici.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Ty klíče, které mi upadly mezi králíčky? Hups!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Já mám v lednici klíče od auta, snad nezmizí i s citróny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V mrazáku v práci jsme měli šest mrožů. Ovocných (aby někdo nečekal chudáka zvíře). Chtěla jsem vám nabídnout, ale zmizeli...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam