• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: by ses neměla nechat omezovat a vrtěti si kde ti libo :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To je takové klepání se jako v posledním tažení...

How to do shimmy | Online belly dance | Egyptian shimmy | Belly fusion by Simran
    https://www.youtube.com/shorts/p3KLr2K-wrE
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    když já nevím, co je shimmování

natahuje moldánky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Tvl, to mi připomíná, jak nám vždycky na břišních tancích říkali, že si můžeme shimmovat na zastávce. Asi by mi to zajistilo dostatečný odstup, to je fakt :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: To jsi pohoršená správně. Navíc u Baala to tou Amerikou asi ani nebude.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: dycinky můžeš zkusit ten shuffle dance třeba při nakupování v supermarketu!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: rozumím, ale stejně dnes a teď zrovna mě to pohoršuje :)
    člověk nemůže pod záminkou tance a při odborném dozoru pošlapat někomu nohy aby si zlepšil náladu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: U nás je to klasika, ale to je tím, že 5 odpoledne je v Americe třeba osm ráno.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: určitě by mě to nepohoršovalo, pohoršují mě lidi který si vymyslí schůzku v 5
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    jen rybičku láká a pak zasekne háček
    prevít je to

hledá plyšovou antistresovou rybičku
    BAAL
    BAAL --- ---
    Sotva jsem to poslal, tak mi pristala schuzka do 5, tak dneska nic🥹
    BAAL
    BAAL --- ---
    FISHIE: Pokud by te nejak zasadne nepohorsovalo, ze jsem dnes v praci v teniskach a jel bych primo z ustavu, tak asi 16:30:-)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    nevím co si dovoluje prodavačka mě okřikovat, a už vůbec nevím přoč na mně ma co ječet chlap když si na tu prodavačku stěžují.
    BAAL: po zkušenosti teď v panáčí asi budu chtít zlepšit náladu. do kolika se mám vyžvějknout dnes?
    INSEQUI: do lucerny je jakékoliv taneční umění či co naprosto skvělé :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    nabízí plyšového antistresového králíčka
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Meeting! Nesnáším meetingy.
    A ve 35, to znamená, že budu zase pětkrát opakovat, že musím jít, protože v 11 mám něco dalšího. A ještě pak poběžím přes celý kancl :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Nebraň se tomu, poddej se proudu...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Mojí také a to mě trochu děsí
    BAAL
    BAAL --- ---
    FISHIE: Nn

Myslim ze utery nebo streda, budu sledovat insta a napisu pripadne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... coby někdo, kdo je od přírody dřevo, ale je sem tam nucen okolnostmi chodit exhibovat s vlněním se do rytmu, se ráda pobavím cizím neštěstím.
    Dva lososi v horské bystřince, to úplně nakopává moji představivost.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Jako to jsem byl také docela překvapen. Když se řeklo jedeme na ples, hned mi vyskočilo na mysl, super budou holky v šatech, alkohol, hopsajda a zažijem legraci, načež byla před rozjetý vlak mých myšlenek hozena velká traverza v podobě dotazu: A taneční boty máš?

A já šel googlit co že jsou to taneční boty a k čemu se to používá a hlavně proboha proč.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: to je jen otázka míry alkoholu ;)
    s dostatečnou hladinkou bychom ploužili sálem jak dva lososi v horské bystřince

poklepává hůlčičkou do rytmu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam