• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: ..

sklízí prázdné talíře, hrníčky a dá sušit opršené oblečení

dnes je hezký den
    TUILE
    TUILE --- ---
    Livanecky? Kava? Dest?
    Chci vsechno.
    Lipno je teply jak chcanky!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Wohnout - Gastrosexuál (OFFICIAL VIDEOCLIP)
    https://www.youtube.com/watch?v=NFZLrfiBTm8
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Sugar and spice and all things nice... (a špetka soli, kapka vitriolu, půl lžičky kyseliny citronové...)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    tys z cukru, šugr?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Prší prší prší prší. Mám padla, ale v tomhle bych se snad i rozpustila :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    ..mimochodem, Tak mne napadlo.. Kotletu čtete, Černou smečku máte?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: Nastesti kamarad ji nema teplotne nastavenou pro polarni medvedy jako kluci v praci :))
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Jo, klima v kanclu.. To je něco. Tu tedy na firmě nemáme a velké prosklené šoupačky na zahradu jsou sice super, ale v létě moc nepomáhají.
    SWIST
    SWIST --- ---
    BAAL: Jo, to právě vím.. A jsi jeden z lidí, který mě k tomu inspiroval.. Akorát cenovka, toho který jsem si vyhlédl, je výrazně víc než bych za něj chtěl dát.. :D A tedy kecám, není to 57" ale 49" Samsung Odyssey OLED G95SC Smart, líbí se mi možnost připojit 2 PC naráz a obraz si dělit podle potřeby..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem se chtěla inspirovat, a zrovna mi došlo, že mi došly vajíčka...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Měl bys s marmeládou a zakysankou, prosím? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Měří svůj monitor a stůl. Zmateně kroutí hlavou. Zkouší měřit znovu, jiným metrem. Pořád to nevychází.
    Jak tak na to koukám, tak na takový monitor bych si musela pořídit jiný stůl a posunout se k protější zdi, aby se mi na něj líp koukalo. Jsem spokojená se "svým"... kolik že to? 24"? ... tak ne, 27". Ale klidně bych zvládla i o kousíček menší.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    lívaneček někdo?
    z té nové pánve vypadají jak reklamní matro

nabízí talíř s nadýchanými placičkami s marmeládou a kopečkem tvarohu
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: Dobre, pocitam s tim :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: neboj se nic, tuto větu ukládám do upomínek a až ti bude v práci ouvej, motivačně ti ji připomenu

culí se
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: Nj, asi jsem mela vyrazit ta kamosem do kanclu, tam bych mela i ten monitor, i ticho a klimosku :)))
    BAAL
    BAAL --- ---
    SWIST: Mam 49” ultrawide a je to po kavovaru druha nejlepsi picovina co jsem si kdy koupil
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Tak to já co se týče monitorů si doma nemůžu stěžovat.. jedna 32", druhá 27" a Případně ještě i ntb.. :D
    Jako.. Ne že bych se nekoukal po širokoúhlé 57" ale to je už trochu moc.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Naprd, pred barakem se kope, za barakem se kope, a potrebbuju svoje monitory... dokonce zvazuji v praci si zazadat o treti
    SWIST
    SWIST --- ---
    ARMADA: Tak to podporuju.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam