• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Nikomu se nic nestalo.
    Jen je na panovi videt ze svoje nejelepsi ridicske dny ma davno zasebou, ne jen podle zpusobu reakci ale i podle argumentu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tak snad se nikomu nic vážného nestalo... Akorát pokud je dost sebevrah, tak bude klidně jezdit i bez papírů, že jo.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Ano, ja. Panovi z ktery byl v aute by uz meli vzit ridicak. Je to hooooodne letity pan.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Dám si až zítra :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Ty?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Kdo se muze pochlubit ze bude svedkem ridici autobusu ze za nehodu nemuze?
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Nezní ta otázka spíš kolik těch zmrzlin si máš ukrást? :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Poslední otázka pracovního dne zní: mám si ještě ukrást zmrzlinu na cestu? :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: nejdriv sem chtela hlasite zavidet, ale rozmyslela sem si to. presvedcily me ty fiky. sice mi je zamestnavatel nenabizi primo, ale je to taky dobrej benefit.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Poznámka k dovolené: utrhnout si letní jablko ke svačině je příjemnější, než ručně řezat borovou větev. Ale obojí voní hezky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Jsem si dneska ukradla ráno nějakou kombuchu :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: To tedy.. Tak trochu závidím. :D

NELLAS: Pff, pff.. Tak já si jdu alespoň pro super zaměstnaneckou výhodu v podobě 0,33l plechovky nějaké přeslazené limonády.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Máme duhový týden a k tomu nějaké akce a dneska nám objednali oběd. Zítra bude ještě brunch.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    k obědu sushi, to zní luxusně :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: My dneska měli v práci k obědu. Mňam.
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Tomu nevěřím.. Sushi není nikdy dost.. A nějaké dobré jsem neměl pěkně dlouho..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Věřili byste, že jsem se dnes k obědu přejedla a suši už dneska nechci ani vidět? :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Suši zdarma, suši pro všechny! <3
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: což mě nějak přivádí k Jane´s addiction
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Dovolená den druhý: ranní procházka lesem, oběd, teď polední klid v peřinách a zbytek dne kochání se krásami zahrady a knížky ☺️
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NICOLLETTE: upřímnou soustrast. nezávidím ti. sama nevím jak bych se s takovou situaci vyrovnala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam