• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    SWIST
    SWIST --- ---
    ZANNA: Tak já ti to budu věřit.. :D Já byl sice mimo Prahu, ale taky jich viděl jen pár.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SWIST: Viděla! Včera, tři! Na balkoně v Praze! Akorát se mi to moc nevěří. Když jsem tam nebyla sama, už další neletěly :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Nestraš! To by mě zabilo! Nemůžeš to nějak zkombinovat? Třeba rodinohodiny se stavbou? Nebo něco delegovat? Třeba Týčko na Omniho?
    TUILE
    TUILE --- ---
    Mne se kupi prace na stavbe, ve sberne, v tycku, v svj a k tomu potrebuju odkroutit naky rodinohodiny.
    Nemohl by se tenhle tejden den natahnout na 40 hodin?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Mno, právě že k h… nojení mrkvového políčka, tvou terminologií. Proto tam není můj podpis :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak já si dneska zase připravím chlodnik. Nějak jsem se do té polévky zamilovala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Já jen jako k čemu potřebuješ ty dva roky praxe ve vedení lidí... :D

Ach jo, tak tohle je obzvláště komplikovaný recept na mrkvový nákyp. Budu mít tenhle týden opět zábavný :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Bůh chraň zbledne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Oni tam mají na stěně rozpis, který víkend budou přestavovat co, před čtrnácti dny jsme na to koukali...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: A ty vedeš lidi?
    TUILE
    TUILE --- ---
    Nad detskym koutkem.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: Nad boulderem? Ten byl taky nový. Nebo nové cesty nad barem?
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: kompletni balkon
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: Kterou část? Teď udělali El cap i tmavý kout u speed runu 🥺
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: tak na stene zas neco prestavujou. Tam mas zase novinek dost.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Od 1.6. mám novou pozici. Dělám to samé, ale jmenuje se to jinak. Dnes mi šéf přinesl k podpisu dva papíry - že se mi mění pozice, to jsem podepsal, a náplň pozice. Ten jsem mu podepsat odmítl. V tom popisu jsou věci z doby, kdy jsem nastupoval. Ty totiž přestaly být aktuální 3 měsíce po nástupu. Navíc tam jsou požadavky, které nesplňuji - třeba dva roky praxe na vedoucí pozici. Šéf je teď smutný a tváří se jak nakopnutý bígl
    povzdechne si a ochutná slámkou vychlazený čaj s citronem a mátou
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Tak to není tak hrozné.. Já teď budu v práci do pátku a pak na dva týdny pryč.. Jen se tedy bojím toho co bude po návratu. :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Ono je to svým způsobem hezké, že člověk přijde do práce a je to jako vklouznout do starých papuček. Jsou na jednu stranu nemoderní a trošku pro smích, ale pohodlné a prošlapané položí ke džbánku s čajem try čerstvé máty

poslužte si, do ledového čaje ideální
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    U nás vše při starém, dneska se mi ale fakt nechce pracovat. Asi si tu najdu nějaký hezký koutek v chládku, hodím nohy nahoru a budu usrkávat ledový čaj a číst knihy a sledovat netopýry ve spánku.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: jsem v práci nebyla od středy a cítím se jak despota :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ve městě vidět nejsou. zasmušile hledí do hrníčku s čajem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam