• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Démonek teda radši odejde, když ji už až moc prudím.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    hodí omšelou minci do jukeboxu a vybere náhodným trojhmatem

Love is blindness - Jack White
    https://www.youtube.com/watch?v=SDqR39vsKlI
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kolegyně si mi právě postěžovala, že má hrozně moc práce. Koukám do planningu a má na tenhle týden práce na 4 hodiny z kapcity 22. Tak buď má ještě nějaký obří projekt nebo její práce zahrnuje vysedávání s drinkem na nějaké zahrádce :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    NICOLLETTE: bagel zní skvěle
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: když jsem byla naposled na Lipně, tak mi můj instruktor říkal, že bych s tou svojí postavou měla něco začít dělat. A to je 14 dní zpátky. Takže záleží na tom jakou optikou se na to díváš, jestli influencerskou a nebo optikou normálního člověka.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Můžu si říkat influencer když jsem na instagram dal za 8 let asi 15 fotek z toho 8 letadel, dva nejapný humory a zbytek blbě vyfocený fotky jak někde trajdam po nezajímavých místech?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Protože nic takového nepotřebuješ? :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    SALVATOR: Co je strašný, jezdit do exotiky když je v Čechách zima a nebo balit influencery když je v Čechách zima?
    Obojí má něco do sebe!
    NELLAS: žádného. Já jsem se nikdy neodhodlala k hubnutí do plavek.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ex kolegyně tvrdila jak některé fotky nikam nebude dávat a pak je rozeslala lidem do chatu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Sem tam zírám, jaký je u některých rozdíl mezi tím, co jde na sítě a tím, co žijí v reálu.
    A mám kolegyně, které nežijí, pokud ty věci nedávají v reálném čase na instáč. Tuhle si mi kolegyně E. stěžovala, že kolegyně S. furt selfíčkuje a všechno hned lifruje na sítě. A že ji stokrát prosila, aby to nedělala, aby ji tam nedávala, dokud třeba nebudou zpátky.
    Já se pak uchichtávala, protože kolegyně E2 ty selfíčka a radostná storíčka zveřejňuje ještě s větší kadencí. Včetně těch, na kterých je kolegyně E.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SALVATOR: protože kvalita života se mnohdy poměřuje (mylně) kvalitou instagramové sebeprezentace a věci jako pohoda, work-life balance, radost - to nikoho nezajímá :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Kolik jsi těch influencerů už sbalila? :-O
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TUILE: To zní strašně. Proč by si někdo něco takovýho dělal?
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    kdyby byla v černé barvě, tak budu přísahat, že TO mám doma

TUILE
    TUILE --- ---
    SALVATOR: v zime se jezdi do exotiky.
    a zatimco na ceskejch lomech sbalis tetku, co to kilo navic snese, v exotice ses vystavenejm instagramovejm influencerum a to je tezsi kalibr. tam je ta forma mnohem dulezitejsi! (a mas odtamtud i vic fotek)

ver mi, vim o cem mluvim :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Ta díra tam zůstane, nejenom v regále, ale i v srdci.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BACCARA: uzs sehnal dve novy svetla?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mezi světly na Fiat Uno tu mám schovanou smaženku, ta mi dnes snad pomůže
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SALVATOR: zrcadlo na mě vrhá nevraživé pohledy mno

nenaděláš nic, když musíš - tak musíš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam