• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    můj ranní klid skončil, jdu nám radši všem dělat všechny druhy káv, kakaa, čokolády a čaje
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Udělení státního občanství České republiky - Ministerstvo vnitra České republiky
    https://www.mvcr.cz/clanek/udeleni-statniho-obcanstvi-ceske-republiky.aspx
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Odkudsi se uprostřed baru objeví černé klavírní křídlo. Na něm stojí stařičké rádio, ze kterého se line to hlášení... Sabriel sedne za klaviaturu a začne velmi pomalu hrát českou hymnu. Když dohraje, protře si oči, a řekne: Duraki. Já jsem tak ráda, že to můžu říct nahlas...

Pak něco poladí na rádiu, a z něj začne hrát píseň, která by měla být slovenskou hymnou.

KAROL DUCHOŇ - V slovenských dolinách (1976)
    https://www.youtube.com/watch?v=4GEvlNFjc9o

Mno, tak já jdu zjistit, jaký papíry potřebuju k získání českýho občanství, protože... Protože Slovensko už definitivně není a nejspíš nikdy nebude k žití.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska to teda pěkně začíná. Vajíčko?

FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak pojďte

FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: :)) děkují
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Jsi, ale správným způsobem :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: jo, a ještě na mně divně dívají když utírám konev a podstavec.
    Dovolím si z tvé odpovědí pochopit že asi nejsem padla na hlavu v tomto případě
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Existuje nás pár, kteří dojíždíme v podstatě jen otevřené věci, když si jdeme dělat svačinku (tahle lednička je společná a obsah platí firma), ale udivuje mě, že kdykoli tam jdu, tak tam na něco takového narazím. Recepční ty věci dost kontroluje, nestane se, aby se to zkazilo. Ale někteří prostě klidně otevřou druhé nebo třetí balení než aby si vzali už otevřené :)
    Odkládání nádobí na určené místo (odkud to vezme uklízečka a naskládá do myčky) naštěstí funguje, máme tam na to takové poličky.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: opravdu jsem znejistila, protože i "moji" kluci na to kašlou. Jednou se ta voda dostane tam kam nemá a bude po legraci.
    tady například hodně lidí v kuchyňce nechává věci tam kde a jak jím spadnou, špinavé nebo čisté.
    a co se týče ledničky, ta se poslední patek v měsíci vyklízí, takže hromadění načaté šunky nehrozí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: To máš tak se vším. Taky by sis řekla, že nebudeš nechávat poslední ždibec žervé v kelímku, ale spotřebuješ to a kelímek vyhodíš, ale v ledničce to pořád nacházím.
    Nebo že si vezmeš z načatého platíčka šunky, ale v ledničce jsou pořád načatá dvě až tři identická balení. A tak. Děje se to pořád a všude, člověk by si řekl, že aspoň v práci se lidi budou chovat... ohleduplněji a zodpovědněji. Ale ne :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: já utřu podstavec a konev, a konev dám vedle a myslím si že to tak má být.
    nikdo to neutře a všichni vrací konev na podstavec. A jelikož to dělám jen já, tak si už nejsem jistá
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Seženu člověka, kterého se už dlouho chci zbavit, a požádám ho, aby mi uvařil kafe?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Kdo jsi a co jsi provedla s Tuile?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ráno je ideální na "rande v kuchyňce", už jsem dvakrát zabodovala :)

zeptám se Vás, když vidíte že je podstavec rychlovarné konvice mokrý, a konev taky, co uděláte?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Celé to zní parádně
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ARMADA: Huhuga jsme včera vyčerpali na Letní Letné, hledali jsme mu šapitó, kde by mohl jezdit na tříkolce, jedli pečenou rybu na klacku a počítali světýlka. Chudák z toho spal 6 hodin v kuse.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Huhugo dostal rozum a chrní?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Naopak, dnešní ráno je velmi pozdě!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam