• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ještě visím na meetingu. Umírám!!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Dvě céčka na Slánské hoře. Ale off je lepčí 🤷🏼‍♂️😁
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: už jsem na cestě domů.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: kytka by se taky dala odložit
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Nemůžeš to naklikat od kachny?
    TUILE
    TUILE --- ---
    prisla sem k banzetum, je tu blondacek a hned ve dverich hlasi - dneska mate running duck. kdyz dojite jednu, prinesu dalsi na ucet podniku.
    Bohužel Spěchám domů odevzdat kytky a ještě chvilku klikat, jinak bych si ten oběd klidně o kachnu protáhla.
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: porad mam misto v aute a jedu v pondeli na lipno :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ááááá... ještě knížka do knižního klubu v práci. Muhehehehe. Mne si ručičky.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    šla bych se koupat
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To by šlo. A jen co mi naskáčou králíčci do ohrádky, dám si polední pauzu. Akorát nám teď z pár velkých ohrádek králíčci zmizeli a najednou jsou zpátky. Tady se dějí věci. Není náhodou pondělí? Podezíravě kontroluje kalendář.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ledovou kávičku?
    venku docela praží a mně se chce o to méně lézt po skále venku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Aktivní kolega blbec prý zjistil, jak je to nastavené a chce mi to ukázat. Dneska už i tak nestíhám. Jsem pako, že někdy někde reaguju! :D
    A i tak se z toho zkusím vykroutit, šéfová za posledních pár týdnů nebyla schopná zjistit, jestli a jak to máme přebrat, jak to funguje a kdo si to teda bude udržovat. Ta ženská je taky na baterky, hlavně že vymýšlí ultra složité procesy, ale když po ní chceš něco zařídit, tak najednou zapomene, nestíhá nebo "on mi to stejně nikdo neřekne". Chjo. Kávičku!

Jestli se to na nás někdo pokusí hodit, tak bez ticketu ani chlup nevyčešu.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    máš nárok rovnou na dva :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Někdy mezi červnem a srpnem se tu něco nastavilo a nám se ani neuráčili říct.
    A teď k tomu chcou přidat něco dalšího a potřebují někoho, kdo by jim k tomu poskytl nějaké nastavení. Už čtrnáct dní se z toho kroutím, protože já opravdu a upřímně netuším, jak se to dělalo a co o tom vím, jsem si zjistila sama opatrným vrtáním do té kupky hnoje. A pořád čekám, kdo nám dá základní přehled, co s tím a jak na to. Ale nikdo se k tomu nemá. A pak by chtěli, abychom to spravovali opečovávali a rozšiřovali?
    S tím mi můžou vlézt na záda. Fakt jako!!

Ale dala jsem si kousek cookie/brownie a je mi líp :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    mám to na teamsech.
    začátek byl úplně mimo mísu, a teď to jen nemá konce
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    někdo má snad nějaké připomínky?
    to máš asi malý palcát v ploutvičkách :(
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    mám od 9 do 2 vypořádání připomínek... už teď umírám
    TUILE
    TUILE --- ---
    BACCARA: Já doufám, že v pátek budu zase někde kroutit zatáčky. Ale kdyby se nepovedlo, tak tě v tom samotného nenechám!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Čekám na pátek, ta je to správné.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: u Slaného
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam