• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BACCARA: tomu se říká růžové štěstí
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    FISHIE: Ibač se líp žužlá.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    už to všechno mám za sebou. zasloužím si nějaký fuet, budjolu apod. a mix sýrů plus olivy.

TUILE: Fred je k dispozici :) to jsi asi neměla na mysli?
    TUILE
    TUILE --- ---
    ruzovyho kamarada prosim. ty trideni kocoviny po dvou pivech fakt nejsou sranda.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Ta hematologie + odbery jsou strasna zkusenost
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Ne, to funguje jen když se zvedneš a prodereš ke dveřím. Čím víc lidem šlápneš na nohu nebo do nich strčíš, tím dřív tam budete :)
    A jinak dobré, prosila bych sýrový toust a silný čaj.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    taky si myslíte že když se tramvaj rozjede a vy začnete mačkat všechny tlačítka že ta tramvaj přijede dřív do další zastávky?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Bodre rano :)
    Ja si dam toast a kavicku, a caj az se vratim z odberu
    SWIST
    SWIST --- ---
    NICOLLETTE: Dobré ráno, ano prosím.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dal by si někdo toast?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hodí okem po vyrovnané řádce lahví u stěny, pokrčí rameny a radši nekomentuje.
    TUILE
    TUILE --- ---
    dobrre rano.
    prosimvas, pila sem tady vcera v noci jeste neco?
    pamatuju si dve piva, ale nechapu, proc mam hlavu jako strep. tak jestli nahodou nechodim upijet v namesicnosti...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: No, ani ne. Když se to dělo v prosinci, dost nepříjemně se to vyhrotilo kolem Vánoc a pak v únoru. Dneska teda neřval tak hnusně jako jindy, ale od toho února byl klid...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: jee tebe taky budí řvoucí soused? Nás cca mezi šestou a sedmou ranní má svoji chvilku. A taky rád mlátí okny. Prostě jen tak.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    jedna horská ranní

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, vzbudil mě soused vykřikující, jestli to někomu přijde normální. Už to zase začíná.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dal by si někdo toast?
    Někdo mě volal?
    Toastuji, tedy jsem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Dáš si k tomu toust? Každé ráno tu někdo připraví hromadu...
    SWIST
    SWIST --- ---
    Po dvou týdnech návrat do civilizace a tvrdý střet s městem.. Tak já si jdu na chvíli asociálně sednout támhle do kouta a sledovat šumění...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Život s kočkou mě naučil, že zajistit si, aby mi nekradla moje jídlo, se dá dvěma způsoby. Pořádně talíř hlídat a ve vhodnou chvíli ji odstrkovat (to by ale bylo nedůstojné a stejně bys mě přeprala) nebo jí naservírovat její porci a pak nerušeně sníst, co mám na talíři já :D
    (Zrovna jsem snídala vtipnou kaši, dáma promine.)
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: 🌮🌮🌮😍
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam