• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Taky a pěkný slejvak.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    čisto a naškrobeno?
    SWIST
    SWIST --- ---
    U mě zatím nic, jen mám doma jak v prádelně.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    hlásím i hrom
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Trošinku prší. Opatrně se raduji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Jo, no, často poslouchám komentáře na některé holky, že by se nad sebou měly zamyslet a oblékat se jinak (i když kdyby tak přišla nějaká hezčí, mladší či hubenější, tak dotyční jen utírají slinu u huby). Ale já myslim dost konzistentně zastávám názor, že by každý měl chodit v tom, co je mu pohodlné a v čem se cítí dobře a neřešit, že někomu bude vadit viditelný faldík nebo neelegantnost oděvu. (caveat: samozřejmě úměrně prostředí, jít jen v teplácích a nahoře bez do opery se dost nehodí)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    se tady zamotáme do debaty.... co když je někdo nahoře bez nebo v podprsence a není to oku lahodné?
    to mi přijde nefér. takže buď je to přijatelné obecně nebo ne, a na osobě která je nahoře bez nebo v podprsence zůstává jestli je předvádí nebo je to pohodlnější :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: U žen by to bylo... řekněme si to na rovinu.. nepohodlné. Ale proč ne, některé stejně lezou jen v podprsence... a nějak mě to nepohoršuje, no.
    Ale jinak ano, takovou pomůcku taky mám, teda v tramvaji by mi to vadilo, na stěně to tak nějak koreluje s tím, že pokud u dam nevadí, že lezou jen ve spodním prádle, proč by to mělo vadit u pánů.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: ne
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: 😁
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: vubec. je mi to fuk.
    kdyby tam lezli uplne nazi, vizualne bych chvili zpracovavala umisteni kouli a tvoudi v sedaku a po case by mi to bylo opet fuk.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Takže to není taková divnost? :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: taky mám takovou pomůcku :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Je to na stěně rozdíl muž / žena?
    Já mám takovou mnemotechnickou pomůcku - co mi přijde nevhodné u jednoho pohlaví, to je asi nejspíš nevhodné tak nějak obecně :) ale já a sociální interakce, že? mávne rukou
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: je otázkou jestli nahoře bez je vhodné nebo oku příjemné v dané situaci
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Tak jsem asi stará zahořklá, životem zklamaná babka, co nadává na pokleslo morálku. Přijde mi to divné u chlapů stejně, jako by holky lezly nahoře bez
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Já docela taky, ale pokud nechci furt jen sedět na prdeli, tak se na jednu či dvě po práci obvykle vyhrabu.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: souhlas s kolegyni :)
    NELLAS: letos nějak kešule flákám :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Oslizlé kecy jsou jsou nechutné i od plně oblečených týpků.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Po práci asi půjdu na jinou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam