• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: To bych si pripadne pujcila 2.1. do prace :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    ARMADA: To asi potřebuju.. :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a víte jak se tu řešila ta trička do práce?

FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: bude tam max A1, 6 paré :))
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Skládáš výkresy? Proč jsem si to představil jako skládání A0 výkresů do úhledných komínků? :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Nepotrebne jsem se prejedla k O, a ted funim a skladam vykresy.... uvazuju o kavicce s kofeinem, ale...!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: :smajlík krčící rameny:
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: No, pokud požadují tisícinásobné splátky, tak by jeden Umpalumpa mohl uživit jednu vesnici...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: V Lumpálii jich je... V továrně nepracují, asi jim stačí kakaové boby od chlapů.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: A viděls někdy nějakou Umpalumpici? No? Aha?!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: No tak jsou to humanoidi, tam jsou postupy vzniku poměrně dobře zdokumentované...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Máme tu prvního účastníka experimentu. Třeba zjistíme, jak vznikají Umpalumpové :P
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Já zatím nic, protože dentální hygiena. Pak klidně zelené cosi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Mrkvičky je vždycky dost :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: kdyby byla možnost aby to byla studena špenátová nebo mangoldová (ještě líp) polívka, tak si to ohřeju a pochutnám...
    radši si dám nějakou mrkvičku, jestli je nějaká navíc
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Nejspíš. Nevím, odkud to sem spadlo, ale nechám to na baru a budu to z krytu pozorovat, jestli to nevyleze a někoho nekousne. Nebo co se stane s někým, kdo to neuváženě ochutná (můj tip je, že zezelená a vyraší mu fialové flíčky po celém těle, z těch vypučí poupata a dotyčný rozkvete... krásou a zdravím, samozřejmě).
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: neskočím Ti na to! pak to bude nějaký smoothie ze zeleného ječmene nebo něco takového.
    Ftipálku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Ale vypadá... čichne k tomu, strčí prst a ochutná.. takže, jak jsem říkala, vypadá i chutná... zdravě.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    zelené smoothie určitě ne, děkují :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A vůbec, co snídaně? Máme tu... kávu s mlékem či bez, čaj zelený, černý či ledový s čerstvými jahodami, džus hruškový, mrkvový a... bohajeho... co je tohle zelené? Nějaké smoothie asi. S kousky.

K tomu vajíčka míchaná, sázená, natvrdo, naměkko, na hniličku, vejce ztracená i nalezená (našla jsem je včera večer za křesílkem v rohu), plněná, ruská, v salátu i v omeletě.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: Tak jezdí na nich už pár měsíců a králíčci nechybí, tak asi ok:)

bordery se snaží podělit o pamlsky s králíčky, což moc nefunguje
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    radši bych ráno v kanclu narazila na králíčky než na komára :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam