• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Jupí, taková destinace je nejlepší :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: to nevime.
    Jede to do neznama
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Kam jedeme? Do Brandejsa?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: urcite

ARMADA: hlavne pak slez
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Doufám, že jen dočasně, a že pak zase v pořádku slezeš...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Já si už vybaluji na Smíchově. Ani tento měsíc nedostanu podklady včas (cajk), já ani nevím, kdy je dostanu (necajk). Tak se pověsím na stěně a budu mít klid
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já chci taky na výlet, můžu se přibalit? :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Ja jsem zrovna zabalila oslika, dam si duolingo a vypadnu na vylet :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Taky dneska děláte tak nudné repetitivní úkoly?
    Nedal by si někdo odpolední horkou čokoládu? :D

Tu ochucenou cesmínou bych doporučila možná spíš pro kolegy, kterých se chcete zbavit.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    jsou to teda drastické metody co tady čtu, ale dokážu si se představit jak kancelář "zamknu" ostnatým drátem, zalejvám benzínem a škrtám zapalovač.
    odcházím s prasátkem pod rukou, a zamnou jen výbuch
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Když to místo nebudu mít já, nebude nikdo? To už je poměrně extrémní řešení :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Nejtěžší kalibr dle mých měřítek zahrnuje benzínku, zápalky a klubko ostnatého drátu hladí ježka
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Můžu to stupňovat, nemusím hned vybalit největší kalibr.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Děkuji, mám terapeutického ježka pevně si tiskne k tričku šedivého plyšáka
    My máme 1 židli pro 2 zadky
    apaticky se kolébá dopředu - dozadu - dopředu - doza..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Jen zahlížet? Já bych ho rovnou fixíroval.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já tu teda mám... pořádně se nadechne a začne recitovat neúplný výčet
    dva psy, tři slony, tygra, delfína, tuleně, šmoulu se šmoulinkou, králíčkaorangutanagibonaještěpsaovečkudrakadvanaštvanéptákydvasrostlémedvě... huf huf huf, na to mi dech nestačí :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: do pondělka můžu půjčit svoje terapeutické plyšové prasátko
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: můžeš si omylem na něj sednout, jako že ze zvyku chodíš na svoje místečko :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: There there.
    Podává terapeutického plyšového orangutana pro společnost.
    My máme půl patra a je nás asi o třetinu až polovinu víc než míst v kanclu, takže takhle by to nešlo :D
    Než jsem nastoupila (před Covidem), tak chodili všichni povinně do kanclu a měli svoje místo a tak. Akorát od té doby tak 30-40 míst zrušili (a udělali nám relax zónu) a zavedli flex-work :D
    Měli bychom chodit 3x týdně, ale některé kolegy jsem viděla v kanclu jen když je někdo přinutil (prakticky) násilím :D

Já se chodím socializovat, našla jsem si svou rovnováhu, i méně by bylo v pohodě, když jsem tam víc, tak jsem pak hrozně vyčerpaná.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: U nás má každý odbor vyčleněnou část patra. Odbor = všechny týmy pod jedním manažerem. Takže to nefunguje :) z našeho týmu tady sedím sám, resp za měsíc a půl tu nikdy neseděli mí kolegové. Sedím uprostřed hloučku z Financí a Controllingu a je mi smutník žmoulá koblihu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Budu nepěkně zahlížet. Už příští středu. A hlasitě vzdychat! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam