• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: Smím tě dnes dopoledne milovat?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Nebo donuty?

FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: sem prosím!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Malinovej dort nebo slehany tvaroh?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nepomáháš!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak tam nechoď:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, venku leje, mně se tam nechce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dnešek byl tak krásně prázdný... stihla jsem si i pokročit ve školení a ještě se trošku flákat. Skoro se mi až nechce zítra do kanclu, ale zase oběd zdarma... :D
    AIST
    AIST --- ---
    mě už nikdo nevolá :( a přitom sem si s nima vždycky tak rád povídal. Zajímal jsem se o jejich nabídky a chtěl je třeba i zopakovat. Do toho jsem jim podprahově šeptal: "zabij se, zabij se, zabij se...". Někteří to vydrželi i minutu než si toho všimli. Pak buď bez rozloučení hovor ukončili a nebo za blekotání nějakých divných vět a slov hovor ukončili rovněž bez rozloučení. krásné doby to byly. pořád doufám, že mi zase začne někdo volat, ale asi mě maj už ve všech databázích vedeného jako ten, komu nevolat :(
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: řekla jsem kolegovi že ho půjčím :)
    souhlasí :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: užila jsem si jeho rozhovor když mě volali scammeři :) tady jsme padali smíchy :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: To by chtělo napsat mu nějaké zajímavé fráze ve stylu "vím, kde sídlíš, zítra se stavíme s kamarády".
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: kolega ještě má plus že nerozumí úplně anglický a má tvrdý slovanský přízvuk :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Ježíš, to je boží! Teď jen doufat, že scammeři si nepořídí nějakou Dark Daisy na ty svoje scammy. Ale zase by se pak mohly dámy zabavit spolu, ukazovat si fotky kočiček a pejsků a dávat tipy na plení záhonků a recepty na nejlepší sušenky k čaji :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Daisy?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    když mi volá nějaký scamm, tak ho používám jako Daisy
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: 🫶🏻
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: určitě :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Půjčíš mi ho, prosím?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    jedná paní z inženýringu. v pátek jsem ji poslala mail s prosbou o nějaké její podklady.
    a ona dnes volala a prvně mi vynadala že jsem ji to psala v 1, pak že co vůbec po ni chci, a pak mi ještě poslala dva maily který si odporujou.
    jestli nenajdu to co hledám, kolega jí zavolá - už o tom ví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam