• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: a to posledni mi tam zase prebejva :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AIST: Sí señor.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: už Ti chystám balíček s termoforem, zázvorem, citronem, česnekem, fífarem, a krabici kapesníků :)
    AIST
    AIST --- ---
    NELLAS: to víš, u nás doma se mluví víc španělsky, tak nějaký y/i vždycky přehlídnu :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AIST: My.
    AIST
    AIST --- ---
    NELLAS: mi jsme měli vánoční párty minulej tejden a dezinfikoval jsem dostatečně, takže krom ranní kocoviny a naštvnaý manželky, že jsem přišel pozdě domu, tak mi nic nebylo :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AIST: Jestli myslíš chlastala, tak... tak nějak tradičně jako vždy.
    AIST
    AIST --- ---
    NELLAS: málo jsi na párty dezinfikovala...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Na mě něco skočilo, tak jsem po včerejší postelové party psala ještě večer šéfové, že si dneska potřebuju vzít sick day. Šéfová popisovala dost podobné příznaky i časový začátek, takže předpokládám, že na nás někdo naprskal na párty. Tak se teď válím v posteli a snažím se chytit démonka do šuflíku, protože když leží na mně, tak mě všechno hrozně bolí.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Třeba by se do těch svých končin mohl zase třeba vrátit.. :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Co jsou jeho končiny?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: naprosto. mě pořád zásobuje novinkami z politiky z jeho končin, pořád dokola by chtěl řešit devadesátky bez ohledu že jsem už několikrát řekla že se nechci o tom bavit.
    už jsem ho tady nabízela jako " daruji za odvoz" a nic.
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: To tedy s ním musí být radost pracovat.. :D :X
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: potřebuju připravit odevzdání a překontrolovat klukům, ale prostě ta jeho ukecaná je hrozná
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    od ledna mám na starosti pátou včelu.

SWIST: částečně mě zachránil kolega z vedlejšího kanclu,a pak můj šéf.
    ale než jsem se vrátila tak dusí kolegu co sedí proti mě - teď se řeší monitorování spánku.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Já mám hotovo. Už jen schůzky, které ale nepovažuji za práci, jen za ztracený čas :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Demonstrativně si vzít sluchátka a otočit se od něj? :D Nebo ho přímo poslat do háje, jestli to jde..
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: tomu říkám pondělí :)

SWIST: mě dusí oblíbený kolega už necelé 3 hodiny a už nevím jak mu slušně říct že toho mám dost
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: sedim na zachode a na callu a potrebuju do sprchy ale se sluchatkama nemuzu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam