• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    TUILE
    TUILE --- ---
    ale jinak mam prazvlastni chute docela rada, treba jabko testo nadherne zvlacnuje, takze i kdyz by tam to jabko nebylo cejtit, tak to ma vyznam. stejne tak mrkev, ktera je navic pomerne sladka a k dortu se hodi.
    ja vubec nejsem proti davani nejroztodivnejsich ingredienci do ruznejch jidel.
    jen me zarazila ta prvotni informace, e tam byla repa ale vubec tam nebyla cejtit.
    TUILE
    TUILE --- ---
    zapečená řepa se sýrem, boršč, kimchi (a mé oblíbené karbanátky z červené řepy)...

tvarit se, ze je dort zdravej proto, ze obsahuje zeleninu je vlastne docela usmevny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já svého času pekla čokoládovou buchtu z řepy. Dávala jsem tam víc řepy a min cukru než bylo v receptu..
    EWOLF
    EWOLF --- ---
    TUILE: protože nikdo jinak řepu moc nemusí a dostaneš zeleninu i do lidí co ji normálně neradi? popravdě nevim ale.
    TUILE
    TUILE --- ---
    EWOLF: tomuhle setupu moc nerpozumim. proc se to dela z repy, kdyz nema bejt poznat, ze je z repy? :D
    EWOLF
    EWOLF --- ---
    jedl jsem boží buchtodort a vůbec nebylo poznat, že je z řepy... kdo bude moc nutně potřebovat možná vydyndám recept
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DA_NIELA: s kurkumou a červenou řepou?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ARMADA: šotík pro mne, prosím!
    AIST
    AIST --- ---
    FISHIE: já si v pátek koupil vstupenku na koncert Axxis co poslouchám už asi 19 let... mají 35 let výročí. Hrajou příští týden a ten tejden má ještě koncert kámoš z práce :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: to vím :)
    zítra je v Spolu navěky
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: 19..
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA:
    EWOLF:
    ze zazvoru umim jenom caj. jestli potrebujete neco dalsiho, musite si pomoc sami.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    šla bych zítra na kulturu, ale jak se dnes vidím tak budu ráda že šplouchnu do akvárka
    EWOLF
    EWOLF --- ---
    hmm zázvorová šťáva se zlatou tequilou...

jako bych tu nebyl
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Máme po tobě házet zázvor? :)

Když já se stejně netrefím :(
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    A ginger shot by byl?
    mává zázvorem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Beru ten čaj, mňam mňam :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ano, souhlasím s tím že je barva nevábná :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    TUILE
    TUILE --- ---
    takze dneska podavam slivovici s medem a citronem.
    Pekne v pomeru 1:1:1.
    Kazdej nemocnej si vyzvedne na baru sklenicku.

jako nema to moc vabnou barvu, ale kdo odmitne, ten si nesmi stezovat.
    vecer bude druha varka leciva.

a ok, pro abstinenty tu mam zazvorovej caj s medem a citronem. a abstinenti si muzou stezovat, púac ten narozdil od slivovice neleci tak rychle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam