• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Jako lósosa? :))
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: to psani bez diakritiky me jednou zdici.
    ne rybu ale rýbu!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Dala bych si lososa v rýži a mořské řase. Případně teda tuňáka, nebude-li losos.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: asi ma rybu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Podle toho, co obsahuje za sliby.
    TUILE
    TUILE --- ---
    nebo radsi slibovici s medem a citronem?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    No nic, stačilo, zavírám ohrádku a jdu se věnovat víkendovému popíjení... dá si někdo zázvorový čaj s medem? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ble. Pro mě radši pažitku.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    přikyvuje a mimoděk chroupe celerový řapík
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ehm. Musím odpovídat? :D

Já týpka od úterka opatrně uháním o ohrádky pro králíčky. Minule jsem z něj pětiminutovou akci, bez které jsem nemohla začít krájet mrkvičku, tahala tři dny a ještě jsem dostala sprda, že moje krmení má čas, tak co prudím.
    Takže jsem se obrnila trpělivostí a probíhalo to nějak takhle:
    Úterý: Nellas: čau, myslíš, že bys mi ty ohrádky zvládl stlouct a naplnit do čtvrtka? Moc bych si potřebovala něco otestovat, tentokrát je mrkvička zapeklitě složitá.
    Kolega: Jasně, já to zvládnu i dnes.
    Ticho.
    Středa: Nellas: hele, to včera asi nevyšlo, co?
    Ticho.
    Čtvrtek: Kolega v 9: Dneska dopolko dodám.
    Nellas: Bezva, já to fakt dneska musím začít testovat.
    Ticho.
    v 18:10 (kdy Nellas už relaxovala s knížkou) napsal nějaký menší update. Dodal v půl druhé ráno.

Od rána to tu s ním testuju a upozorňuju ho na to, co mi tam nesedí a proč mi nefunguje mrkvička v jeho ohrádce.
    Mám chuť někoho brutálně umlátit. Já si už stěžovala šéfové, že dává věci na poslední chvíli - ale já kvůli něčí neschopnosti/lajdáctví (?) nebo přetíženosti (?) fakt nebudu krouhat mrkvičku přesčas.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    taky máte pocit, že jsou kolegové při pátku intelektuálně defektní?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    já se už pár dní držím abych někoho neuškrtila... a se tady diví že si hraju s kostičkama
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych nejradši někoho umlátila. Ale mám tu na to moc kandidátů. Tak... asi radši podrbu králíčka a démonka.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ...taky vás to v práci dneska tak nebaví? Nejradši bych už vypadl.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: Bohové, to je úchylárna!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: oslavíme malým tanečkem:
    Dubidubidu Chipi chipi chapa chapa dubi dubi daba daba - Bongo Cat Dance
    https://www.youtube.com/watch?v=vZTOfvmJSyI
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobrý den, já dneska už skoro nesmrkám a kašlu jen trošku, to si zaslouží páteční oslavu.
    Mimochodem, taky tak milujete lidi, na jejichž postupu na pracovním úkolu jste závislí, kteří něco slibují tři dny a dodají to až ten čtvrtý? A pak tam mají chyby, které se daly už tři dny vychytávat? :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: My to většinou měli ve čtvrtek, lidi si pak brali na pátek často dovolenou. Ale velké párty kdy se po oficiálním ukončení pokračovalo ještě dál byly jen prvních pár let co jsem nastoupil. Letos se po dlouhé době zase pokračovalo někam dál.. Ale je fakt že to taky už nebylo takové, stárnem. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: U nás byl oficiálně do tří, když jsem kolem druhé odcházela, ještě se vecirkovalo.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: v staré firmě to bylo ve středu a to nás nikdy nebrzdilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam