• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TUILE: Dám si pět, děkuji.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: když jsem nastoupila jsem poměrně brzo přišla k závěru že je oblíbenec naprosto zbytečný.
    s ním nehne ani že nemá prémie.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Uff, tak to je zlo, ten člověk, tak to přeju pevné nervy.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: já musím s ním jako vedoucí týmu a taky aby na šéfa a mně nezkoušel jiné kecy (a to on rád dělá)
    do konce roku měl napravit neduhy z vytýkacího dopisu, a ještě k tomu jedná velice pracovitá a normální včela dala výpověď mimo jiné i kvůli jemu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: A kvůli čemu jste byli na koberečku? Že nespolupracujete?

To ti věřím, že se ti nechce, já bych se asi radši pobodala nebo strčila ruku mezi hladové králíčky než tohle.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    šéf mi hodil na starost roční pohovory.... jak mě se do toho nechce. hlavně s oblíbencem s kterým jsme už po několikáté ve středu byli na koberečku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ještě to musím nechat vytvořit pro pět dalších kolegů, pak si to padesátkrát přečtu, udělám tečku tady, čárku tam a než se dnes odhlásím, pošlu to šéfové i sousedním šéfům.

Kolega, co mě vysírá (a řekla bych, že nejen mě) tím, že je sice schopný, ale nechává si stavbu ohrádek a nahnání králíčků na poslední chvíli, ode mě feedback nechtěl. Asi ví, proč :D (tomu bych napsala, že se má naučit nedělat věci na poslední chvíli a plnit sliby - protože když mi někdo slíbí, že to dnes bude a pak tři dny nereaguje, aby mi to poslal ve dvě ráno, to je na hovno spolupráce).

Brblá si do ranního čaje.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    pusť :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, moje hrátky s AI pokračují, poděkovala jsem za hodnocení a poprosila o shrnutí do kratšího odstavce...

YY is a technically skilled and reliable team member who consistently delivers high-quality work on time. He possesses a strong understanding of [mention specific technical skills] and demonstrates a keen attention to detail. YY is a valuable asset due to his dependability and the consistently high quality of his work. While his communication could be more proactive, and increased engagement in team discussions would further enhance his contributions, Dusan is a valued member of the team and has the potential for continued growth.

Myslím, že smažu po posledním "and" a nahradím závorku a tenhle žvást už můžu pustit :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Bodré ráno. caro a čaj uvařené, udělám kávu dle potřeby :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    dneska mame na baru k vyzvednuti kofein do zily. staci smacknout a vytvori je kafe ve spravne teplote i intenzite.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Hodíš mu pár nápadů a mašinka to za tebe vyleští:

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Udělalo mi to moc hezky traktát, tak mu řeknu, ať to zkrátí a pak dám zase dvě věty o ostatních a řeknu, ať to napíše v podobném stylu. Doufám. Nebo vysrabim a budu to bastlit zase sama.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Tvl ajo. A já debil si to smolím sám.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vážně uvažuju o tom, že zapřáhnu chatbota do psaní hodnocení na kolegy. Zkusila jsem první verzi a vypadá to slibně a správně korporátně. Ale stejně tyhle věci hrozivě nesnáším.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Dala bych si s uzeným a kysaným zelím, pokud nabízíš :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: aha, ja myslela, ze mi chces uvarit.
    tak zejtra.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    TUILE: tak to dnes nikde v okolí neměli :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    FISHIE: plneny bramboraky.
    ja bych si vzala dva. jeden se spenatem a kouim syrem, druhej s masovo zeleninovou smesi.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    vymýšlím co k obědu, návrh?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam