• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Myslím že ne, tedy, chybí mi levý ušní lalůček, ale to může být buď králíčky, nebo taky tím, že jsem při opravách nedopatřením strčila hlavu do Möbiova portálu přesně ve chvíli, kdy se rozhodl začít se točit opačným směrem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Přesně ti mi chyběli, děkuju! Nepohryzali tě?
    Nacpe králíčkům do tlamiček mrkvičku, pak se jakoby nenápadně otočí a opatrně obchází postavu v monterkach a zkoumá, jestli má všechny prsty a podobně.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Vidíš! plácne se do čela
    Myslíš tyhle?
    opatrně si ohmatává spousty kapes na montérkách, až z jedné vytáhne dva poněkud ušmudlané, ale spokojeně se tvářící králíčky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Ehm, nepotkala jsi tam nějaké zatoulané králíčky?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13:

Ve stropě se otevřou padací dveře, spustí se z nich kovový žebřík s obručemi, a paní domácí po něm opatrně sestoupá do baru. Na hlavě má žlutou helmu s čelovkou a montérky má strašně ušmudlané.

Snažila jsem se, fakt jsem se snažila. Ale ze severozápadní terasy teď prostě vedou jedny bazénové schůdky, které končí ve Skácelově kašně na brněnském nám. Svobody, a druhé, které vedou do Sečské nádrže.

Tu skluzavku ústící do staré důlní šachty někde pod Karvinou se mi povedlo zavřít, ale dál si do toho netroufám sahat. Tak kdyžtak opatrně. A nepouštějte tam žádný kafébarový mazlíčky.

Unaveně se odbelhá k baru, do použitého hrnku si naleje vychladlé kafe, a sesune se do nejbližšího křesílka.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    dnes už 25krát "prosím tebe" a pořád mi leze za záda.
    NELLAS: dostal zatím zaučovací úkoly, takže zatím vše v pořádku.
    TEAPACK: v nějaké staré tabulce máme přednastavenou hodinu, tak je to taky zdroj nekonečných otázek
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    FISHIE: půl hodiny máš povinně ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A už něco udělal? Jakože pracovního?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    zmatená včela den 11 - jak do docházky napsat oběd, jestli 45 min nebo hodinu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Od února čekáme dvě nové kolegyně, bude legrace :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    hlavu si nech, půjčím ti kolegy a všichni ostatní si ustřelí hlavu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem zpátky po týdnu dovolené a mám chuť si ustřelit hlavu. Pročíst všechny emaily, zprávy, udělat si v tom pořádek... :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    kdyby mě někdo hledal tak jsem schovaná v tvrzi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Krásný modrý hrníček a smetana, ó já se mám ♥️
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, prosím kafe.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: my máme topení přes vzduchnu, a to víme že i když topení máme zapnuté že se v noci pár hodin netopí a k ránu se to zapíná.
    jen u nás to někdo vypnul i na tom našem panelu, takže se všude jinde topilo a u nás tučňák čekal na čaj.
    Nová včela to nebyla, tak to byla buď oblíbena včela nebo nějaký chytrý jiný
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: To v práci dělám já.. Vždy je tu strašné vedro. :D
    Tedy ne že bych topení vypl úplně, ale vždy ráno rychle vyvětrám a topení stáhnu na 1,5.. A za pár dnů to někdo vždy někdo napálí na 3.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    v pátek někdo vypnul topení v kanclu, a je tu příšerná zima
    SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Bodre rano.
    Masina sw uz zahriva, konev uz vari... tak pojdte
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam