• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ach, zákusky!
    S gestem salonního kouzelníka vytáhne odkudsi podnos a hrdě z něj strhne utěrku.
    Tadááááá!

FISHIE
    FISHIE --- ---
    pokusím se po obědě přinést zákusek :)
    je pátek, zasloužíme si
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Závěsy se rozhrnou a vyleze podivná postava, odnese špinavé nádobí do myčky, naleje si kávu se smetanou a přikousne chlebíček.
    Asi ano, díky za optání :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno :)
    byla jsem cvičit tak jdu pozdě. všichni mají všechno?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Závěs se nepatrně zavlní a zpod něj se vyplazí dva králíčci. Chvilku se rozhlížejí, vousky se jim chvějí, čumáčky cukají.
    Nakonec neomylně zamíří k tajné skrýši máslových sušenek s kousky čokolády. Chvilku laborují kolem otvírání, nakonec popadnou půlku zásoby, skrýš opět zaklapnou, a vrátí se zpátky za závěs.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    žbluňk
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    bordery to sledují, pak se na sebe podívají a začnou se starat o králíčky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potichu se proplíží barem, vezme cukr, kávu, limonádu, čaj, ru... ne, ten nebude potřeba, a odklidí se do rohu, který si zatáhne těžkým závěsem.
    Dnes nepremávame. Lívance jsou na baru a kdybyste slyšeli nějaké divné zvuky, tak je prosím ignorujte.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Děkuju. Já si tu pak najdu nějaký temný koutek a tiše si tam zalezu :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    *vzhlédne zmateně od obrazovky tabletu*
    Huh?
    Aha... jasně... omlouvám se. Disociace od reality. Hned to bude!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mohla bych poprosit taky jednu?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FIONOR: Bez chilli, prosím, moje tělo si myslí, že kapsaicin se ho snaží zabít.

Ale ano. Horká čokoláda zní skvěle.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SABRIEL13: Nebyla by lepší horká čokoláda?
    S chilli a masrsmellow?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Já asi potřebuju kakao.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: nesla jsem krabici od mlíka do tříděného odpadu. Zápasila jsem s kontejnerem do kterého to normálně házím a nečetla jsem že jsou trochu pozměněné nálepky.
    Popelář přiskočil že mi pomůže, tak jsme to pořešili a pak prohlásil " a všímáte si že na tom vedlejším kontejneru máte úplně jednoduché odklápění?" Nic hrozného ale dostatečně abych se přišla úplné trdlo.
    Mějte praktická očekávání od někoho kdo ve čtvrt na 7 nechce do práce a musí, a vůbec od kdy je to pozměněné?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A večer se bude promítat seriál Akta X díl s názvem Tooms
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jo, třeba králíčci uvěří, že je neděle a nebudou se dožadovat čerstvých jater.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré ráno, slanina a vajíčka už se připravují, dnes budeme poslouchat album Faithless - Sunday 8PM, já sice chápu že je středa dopoledne, ale to nic neznamená, mám nostalgickou náladu a tohle album se mi líbí.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Povídej nám o popeláři, prosíííííím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam