• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    vynoří se ze zázemí, tentokrát v džínách a košili, a utírá si ruce do potrhané utěrky na nádobí

Ruce? Mám tam někde dvě pravý, ale jedný chybí prsteníček. Nebo ukazovák? Hm.

Nechceš radši fernet?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Podíváme se, co tu máme... ale zdá se mi, že paní vedoucí za barem by ti možná mohla nějaký čerstvý pár dát stranou. Pravděpodobně i s pažemi :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Mně by se hodily ruce. Vždycky sem si přál druhej pár.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    v županu se vyloudá ze zázemí za barem, zastaví se, chvíli rozespale mžourá

Ježišikriste já jsem zapomněla, že jsou tady nějaký zákazníci!

bleskurychle se otočí, zmizí v zázemí a chvíli se ozývají podivné rány a něco, co ze všeho nejvíc zní jako by se někdo snažil zabalit něco neforemného do koberce
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Kdyby někomu chyběl prst nebo ucho, tak... zaloví v krabici s lidskými díly... jo, najdeme, nahradíme a přišijeme. Někde tu byl i nos.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: No, resurektor už nebylo třeba nabíjet ani nepamatuju, tak asi ok.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Och, děkuji, dnes jsou trošku neukáznění a chvilku mi trvalo než jsem je odkázala do správné ohrádky. Snad tu neokousali nějakého štamgasta.
    Rozhlíží se ustaraně kolem.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Barem se proženou dvě průhledné bordery, vběhnou mezi králíčky a začnou se o ně starat.

Dobré ráno!

začne dirigovat smetáky a ostatní uklízecí nástroje
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    že bych vykoukla z polštářové tvrze?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Na barové židličce sedící hromada pavučin a prachu se rozhrne, pomalu, velmi pomalu

Mohu poprosit o jablečný mošt, pokud ho máme. Nějak jsem se tu asi na malou chvíli zamyslel, tak pevně doufám že se za těch pár měsíců nestalo nic závažného.

Začne si pomalu sundávat pavučiny a z ramenou oklepávat prach

Tak teď už opravdu vypadám jako archeologická vykopávka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Poděkuje pokývnutím, vezme svůj nápoj a přesune se vyšlapanou cestičkou v prachu do svého oblíbeného koutku, odkud vyhnala všechny pavouky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jednu kofolu, prosím.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ometá pavučiny, stírá prach a čistí sklenice
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Hehe, myslím, že jo, ale je to takový jemný detail. Viz moje reakce o jedno níže :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Akorát že to nejsou špendlíky, ale myrobalán, ne? (Špendlíky jdou od pecky, myrobalán ne. Špendlíky jsou u nás relativně vzácné, hodně je pohubila nějaká choroba)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chtěla jsem vytáhnout svou zbytečnou znalost rozdílů mezi špendlíky, mirabelkami a myrobalány, ale uvědomila jsem si, že si to zase nepamatuju.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Toto se líbí uživateli Vojtěch Vont
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam