• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Trvaly, ale bylo jim to prd platné, když jsem se potřebovala transportovat na ranní workshop do práce.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    určitě peřina a postel trvají na nevstávání
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno, mně se vážně, ale opravdu nechce vstávat. Ale budík i démonek na tom trvají.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno.
    deníček z nového kanclu první den - zatím jsem tu sama, kolegyně se ještě nepřestěhovala
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tak to nebude ani donášet drby domů :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Rekla bych ze to neni drbaci osoba
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Nebo budete drbat toho chudáka :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Myslim ze nebude. Je prisna.
    Zabavne je na tom ti ze je manzelka meho byvaleho sefa takze mozna bude donaset domu drby
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: To chce pevné nervy a doufat, že to nebude slepičí typ :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak jsem se přestěhovala do nového kanclu, poprvé v životě budu sedět v kanclu se ženskou..... ještě k tomu mimo můj obor
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré dopoledne (ještě). Pro ty, co jsou ve stresu, nabízíme opět horkou čokoládu.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    spíš Bodré podoledne :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodrý den
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ..a kdyby šla náhodou kolem giraffka, tak tu nechám na baru pár nových dortíků

a v lednici lahev růžového polosladkého vína k němu

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... takže.. klidně vezmu ten druhý kanystr a sirky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Heh, Datart. Když jsem si před pár roky kupovala nový přímotop, tak jsem to zmrzlá dotáhla domů (protože při vyzvednutí na prodejně jsem ho mohla mít nejrychleji)... a on měl polámané polystyrény a byl očividně už rozbalený a použitý. Na moji stížnost na infolince mi řekli, že ho mám odnést zpátky na prodejnu a stěžovat si tam. Zkusila jsem to nadnést dvakrát a pak to vzdala. Potřebovala jsem teplo a fakt se mi s tím pak už nechtělo tahat tam a zpátky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    v pohodě, kanystr stačí, benzínku mám pod okny
    SWIST
    SWIST --- ---
    ARMADA: Chceš pomoct namíchat pár molotovů?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    v úterý objednaná nová varná konvice - u vás již 3.12. do výdejního boxu znamená na pobočce pošty již 6.12. tak jsem tam dnes ráno šel. nasraný. je mi skoro dobře. skoro. ne úplně. ale budiž. vyzvednu balíček. neporušený. donesu domů, rozbalím, konvice zespod pobouchaná. takže jak čurák půjdu vypálit datart. neříkám to kvůli potřebě lístosti (byť jsem lítostivá chudinka), pouze pro info, kdyby něco bylo ve večerních zprávách
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: Pro tebe tu najdu hromádku šémů...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam