• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: A co by jsi si představovala? Kejklíře? Mořské akvárium plné žraloků? Ohňostroje a frkačky?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    nabídněte si, ať vám to pondělí lépe uteče

FISHIE
    FISHIE --- ---
    Budu mit asi to nejnudnejsi prvni "pracovni" pondeli, bleeee
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    I tobě dobré
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Bodre rano
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: To je ale lenoch!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tj. ho nemůžete najít, protože ještě spí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já mám volno, rána kolem 12 hodiny a jsou dobrá každý den.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Stale jsem ho nepotkala
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Hledali jsme tu dobré ráno, prý sis ho možná nedopatřením odnesla...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Co jsem provedla?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mandlová a kachní. Do koťátkové se radši pouštět nebudu, jen si k tomu ukrojim tady krajíc čerstvého chleba. Nebo dva...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    mandlová
    bruselská
    kachní
    koťátková

protře si oči, přeslabikuje si poslední nápis, pokrčí rameny a čte dál

vepřová
    myslivecká
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Už jsem si začala dělat chutě na sýrový talíř... no nic, tak teda asi tu paštiku.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    dnes máme uzenáče, jitrnice, pepřenky, tlačenky, paštiky, sýrov.. sýrové talíře bohužel už nejsou šmahem smete sýrové drobečky z vousů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré téměř sváteční ráno. Se vším tím cukrem a cukrovím, co se všude povaluje, mám chuť na slanou snídani :D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já jedno mám, ale nevím jak ho k vám dostat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Opatrně nahlédne do krabičky. Chvilku ji obrací do všech směrů. Vždyť je prázdná! Někdo nám ho ukradl!
    Zamyslí se, vytáhne lupu a pořádně ještě jednou zkontroluje obsah. Aha, odvolávám. Moc ho tu nezbylo, ale nějaký mikroskopický zlomek by se našel. Tak tedy dobré ráno!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pomalu se zvedne ze židle a odšourá se k dřevěným dveřím, zámek klapne klika těžce cvakne...

Podívám se tady by někde mělo být.

Dlouhé schody jsou téměř nekonečné, pak se zastaví, chvilku zhluboka dýchá a pak zakašle, nahmatá na zdi vypínač a světlo nasvítí nánosy prachu. Dlouhé uličky podél regálů prochází velmi pomalu a pro sebe si mumlá...

Tady by to někde mělo být... mmmm Kopí osudu, to nebude ono, mmm Excali... neměli by ho tady nechat takhle válet, ještě chytne lišku, Ježíšuv kalich, tady to také nebude... Možná v téhle bedně.

Pomalu natáhne ruku a pak si všimne klobouku, leží kousek vedle...

Archa úmluvy!

Ruka se pomalu zase vrátí v tělu, dva kroky zpět a pomalá otočka, oči zaparkuje na zem pod regál s nápisem...

Necronomicon....

Pomalu si pro sebe čte. Pak se sehne a z pod regálu vytáhne malou zaprášenou vyřezávanou krabičku.

Tak tady se to zatoulalo, hned po novém roce bude brigáda na úklid.

Šourá se i s krabičkou pomalu zpět ke dveřím. Po cestě ještě dovře krabičku s malým prstenem uvnitř, očistí prach z tmavého koženého kufříku, Cryptex posune tak aby nehrozilo že spadne na zem a zkontroluje zámek na plechové skříni s nápisem M41A Pulse Rifle. V baru si oklepe prach z ramen a položí na stůl krabičku.

Dobré ráno, užijte ho ve zdraví a štěstí.

Odchází zpět k baru, tam se než usedne na svou stoličku ještě otočí

Jo na neztratit, je docela těžké ho najít.

Podrbe se na hlavě a utáhne si pásek svého tmavě zeleného sepraného županu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ta vždycky popírá, že by něco takového viděla... ale možná si ho vždycky strčí pod šupinu, přikryje ploutví a pak si ho chrtí pro sebe...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam