• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tuňákový ano <3
    Tučňákový... já nevím, ráda zkouším nové věci, ale... jak to chutná? Tady bych byla opatrná... je to spíš jako kachna, kuře nebo něco jiného?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: tučňákový salát?

zhrozí se
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    udělala jsem si tuňákový salát, dáte si?
    NELLAS: ano :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Chceš pomoct se stavbou polštářové pevnosti?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: budu se schovávat tady :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Jo, nedávno jsem si do nich v práci u stolu pustila i meeting (protože mi nevyskočilo upozornění, šla jsem na něj pozdě a nečekalo se, že by si kdokoliv i všiml, že tam nejsem, natožpak aby po mně chtěli mluvit) a teda jako hodně dobré :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: J8 to mám hlavně na chození, ale ten poslech samotnej je ok, jen ten proces když je nasazuju je problem. Když mi to ucpe jedno ucho je to nepříjemný. Jinak na poslech jsou fakt super, kvalitní zvuk a to potlačení hluku je fajn.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Jj. Ale já vlastně neposlouchám nic nikde za chůze nebo venku, mám to vlastně hlavně na kancelářské použití. A tam mi to přijde v klidu, jinde jsem to netestovala.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Já mám teď nový airpody který to mají a nedělá mi to dobře, když si je nasazuju nebo vyndávám, tak když vezmu napřed jedno a pak druhý, úplně se mi z toho zatočí hlava dělá mi to docela nedobře. Ty jsi s touhle funkcí v pohodě?
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Tak to je nepříjemný.. Nemám rád drbající a donášecí lidi.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: máš pravdu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Asi bych pravidelně zkoušela mrčet, že bych ráda seděla s někým jiným. Pokud je šéf aspoň trošku přístupný diskusi...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: SWIST:
    paní je eště k tomu manželka mého ex šéfa který je strašná drbna :(
    Kdysi jsem měla, a teď vlastně taky mám kolegu s kterým se umíme krásně ignorovat a také doplňovat (a teď oba trpíme).
    Ale šéf rozhodl že my dvě budeme sedět spolu.
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Já tedy mám rád když na mě v práci nikdo nemluví. :D Mám tu kolegu, který si občas mluví něco pro sebe nebo si zpívá a to mi stačí. Když si chci s někým pokecat, tak jdu na kafe.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Třeba je jen... nesmělá a rezervovaná? :)
    Ale to vyráchání, to by pro rybku nemuselo být tak špatné, že jo. Rybky se rády ráchají.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tato paní se tváří přísně, ani kromě ahoj/ahoj zítra z ní nic neuslyším.
    a ještě mě nedávno vyráchala v něčem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já nedávno "dostala" v práci sluchátka s aktivním rušením zvuku. Někdy je používám jen tak, je to požehnání, šum a hluk v kanceláři najednou skoro není.
    Ale když si kolega, co si pořád mumlá nebo pozpěvuje, pochválil, jak se mu v mém koutku líbí a že tam bude sedat častěji... tak jsem se mu třikrát omluvila a poprosila ho, aby si přestal broukat, že mě to šíleně ruší :D
    Jsem na sebe pyšná, že jsem to dokázala říct.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    vedle kolegyně mám i ztlumený telefon... to je strašné
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: :DDDDD krásný chlebíček
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam