• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ještě že jsem si tu čokoládu pořídila. Kolega předával v pátek své tickety na tenhle týden, s tím, co jsem si vzala, se rozhodl v pátek už nezačínat (ač deadline běžel). Já jsem tu zahrnutá hromadou králičích prdů k přeleštění a teď zjišťuju, že to nebude tak jednoduché a rychlé, jak jsem myslela. Měla jsem si to před převzetím líp prohlédnout, ach jo. Extra porci čokoládových palačinek, prosím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    podáváme:

palačinky s čokoládovým tvarohem a čoko přelivem
    míša řezy
    horkou čokoládu (s chilli pro odvážné na zahřátí)
    pohotovostní tabulka čokolády - mléčná, hořká, hořká vysokoprocentní, s rozinkami a sušeným ovocem a ano, pro zvrhlíky i zorka, "čokoládová" pochoutka z palmového tuku :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Chci si koupit se solí nebo s něčím jiným? Já si tedy vezmu polední pauzu a pořídím si nějakou čokoládu. Když jste mě tu přinutili :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    dnešek bude tedy čokoládový den!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    s hrůzou jsem zjistila že práci nemám ani kostičku čokolády (to je moje denní dávka)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já vám teď z toho dostala hroznou chuť na čokoládu. Až přestanu leštit králičí prdy, tak si pro nějakou snad budu muset skočit, ach jo.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: je libo polštářová tvrz?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Děkuji na stotisíckrát :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Čokoládu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: To právě nevím. Asi budou muset vydržet do středečního rána.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A ještě bych vám rád sdělil že na světe neexistuje podřadnější živočich než je pojišťovák/finanční poradce!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré dopoledne, máme tu něco na nervy? Dneska můj den nezačal úplně šťastně, skoro bych ho a to se vůbec nestydím, označil za mimořádně zkurvené pondělí!
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    a kdo bude načesávat králíčky?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ani mi nemluvte. Zítra mám pohovor, pak meeting, kde budeme ukazovat načesané králíčky, pak team meeting a ještě meeting s rozdělováním králíčků. Od jedné do půl páté nevylezu z meetingů, jen budu běhat mezi meetingovkami. Práce počká.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: žádné rozestupy, jedna neskončila a druhá začala
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a taky je máš s půlhodinovými rozestupy, takže si ani nedojdeš na jídlo?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré, dnes jsem jen na poradách :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam