• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    dnes dostanu svůj první "zabezpečovací" úkol... tak jsem na to zvědavá jestli mi to hlava pobere
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Krásné pondělní ráno přeju :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: No právě, snad jim to nezdrhne.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jurassic Park (1993) - Welcome to Jurassic Park Scene | Movieclips
    https://www.youtube.com/watch?v=E8WaFvwtphY
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A víte, že v prodejně drůbežího masa mají uzené ocásky? Když jsem tam viděla ty kusy masa, nechci ani domýšlet, kde chovají ty tyranosaury.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ale Bond večer je náhodou skvělý nápad!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ty jo, bondovku jsem zatím viděla jednu jedinou, a to tu poslední. Nebo možná zatím poslední? Ale vypadalo to, že by měla být definitivně poslední, tak nevím.
    Každopádně u drbání králíčků bych se mohla jedním očkem podívat... kde že to máme ten kinos... jauvajs! ... tře si lýtko, na kterém se zčistajasna objevil kousanec. Kde to? Co to?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo a prosím vás, nešlápněte na Nosála, jsou to ty dveře za ním, on by nebyl rád.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Máme dneska pátek, to je skvělá informace. A protože v pátek bychom se neměli přepínat, ať máme energii na víkend, budou se dnes se támhle jak je kinosál promítat staré bondovky, ne teda ty úplně staré, ale spíše ty středně staré, jako první bude Chobotnička z roku 1983, Bonda tam hraje Roger Moore a používá hodinky Seiko které byly v té době nejmenší TV na světě.

O přestávkách se bude podávat Vodka s martini, kterou já si teda nedám, protože nepiju.

Děkuji za pozornost.

Octopussy • All Time High • Rita Coolidge
    https://www.youtube.com/watch?v=nn4TA-CBT4Y&list=RDnn4TA-CBT4Y&start_radio=1
    SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré. Naštěstí Spotify nepoužívám, tak budu mít tiché ráno :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    dobré ráno

dnes budeme mít v baru jeden živáček

Spotify
    https://open.spotify.com/track/6SyFC2JaQdqBG4Cwq9kg6c?si=9e0c48ce05ff4af8
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    I s plnou mističkou mám věčně hladovou kočičku. To třeba když si člověk uvaří oběd... případně po ránu je to zvyklé na svou konzervu (já vím, sama jsem si ji rozmazlila).

ARMADA
    ARMADA --- ---
    Vy někdo máte hladové kočky? rychle pohledem přejede granulemi přetékající misky
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: To taky neni spatny napad :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Já myslím, že bude stačit vpustit mu tam kočku na kontrolu. Hladovou kočičku.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak ještě jednou a přesvědčivěji :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zíííív, já už jsem dočista probuzen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam