• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHPrezident Petr Pavel
    Vse o nasem prezidentovi.
    rozbalit záhlaví
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    EZECHIAS: Uz jen predstava ze prvni dama by jinak byla Moniké, je desiva ;o)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    MRDOOM: Kdyz o tom ale popremyslis, tak to je problem kohokoliv v tom uradu. Stejne to bylo pro ty dva co zastavali ten urad predtim, ne? Akorat na jine strany…

    Ja si rikam, ze vzato celkove, je skvele si na chvili oddychnout a mit v uradu prezidenta nekoho s vysokym charisma a diplomatickym chovanim. Nekoho kdo se umi zretelne a jednoduse vyjadrit a celkove vypada na jakemkoliv zaznamu dustojne.
    MRDOOM
    MRDOOM --- ---
    ADAMIRA: No, dneska při těch technologiích už člověk nemůže věřit ničemu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MRDOOM: To je tak trosku nukleární spekulace.
    MRDOOM
    MRDOOM --- ---
    OVERWATCH: Tak myslím, že když se prosazují zákony a novely, vždy jdou přes presidenta. Tou servilitou myslím to, že kdyby kdokoliv z SPD nebo andrej přišel se sebe dokonalým návrhem nějakého zákona, prozápadní nato myšlení pana Pavla už může hrát osobní roli v tom že ten zákone nepodepíše už jen z přesvědčení. Toho se bojím. Protože všeobecně ta černobílost okolo nás začíná být neuvěřitelně kontrastní.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TLOUDEV: Tym dostal urcite zaplaceno za svoji praci, nebylo treba s nim pokracovat, od toho mel vyhlednuty jiny odborniky? To mi neprijde nefer.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    OVERWATCH: no, až na to zbavování se teamu, kterej ho vytáhl nahoru.. boje mezi frakcema? nějaké zákulisní info?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MRDOOM: Urad prezidenta zase nema takove pravomoce aby mohl ovlivnit nejake zasadni zmeny. Nebo se mylim? A ano souhlasim, z uradu, ktery se tvaril jako zbytecny a pro par vyvolenych, kteri si tam delali co chtelo, dosud dela urad vcelku na pohodu. ;o)
    MRDOOM
    MRDOOM --- ---
    OVERWATCH: Čím víc ho sleduji, tím víc se bojím servility vůči západnímu vlivu. Takže jak je to s poctivostí nevím, ale jedno se mu upřít nedá a to je charisma +3 které do tohoto úřadu dodává, po mnoha letech s miloušem.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Toto auditko neni jen pro oslavy Petra Pavla, ale i pro zajimavosti z jeho zivota a samozrejme i pro jeho kritiku. Muj osobni nazor je, ze po dvaceti letech (Klaus, Zeman) mame na urade prezidenta solidniho pana, ktery muze zmenit vse k lepsimu a vratit tomuto uradu poctivost a prestiz. Snazte se zde dodrzovat pratelskou uroven diskuse, i kdyz treba nesouhlasite s oponenty. Mazat budu jen ve vyjimecnych pripadech, tj, trolling, nebo urazeni a napadani.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam