• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHPrezident Petr Pavel
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    jsem ho taky hned nedokoukal ani asi nikdo na to zemre .. ale jak vidno jednoduche to neni a nebude - divadlo jede..
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Má cenu se na to video koukat celé?
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Elitní vyjednavač: Vystoupení Pavla? Jako když vás šikanují na hřišti a vy utíkáte za maminkou
    https://www.youtube.com/watch?v=uNmqgV4SazA
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    jsem v opozici protoze vidim ty zkurveny politiky a auta taky nemam rad proc a nac mel bych je brat :) ja zustal vernej
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VOYAGER: Jestli ty náhodou nedáváš Trumpovi větší váhu než ten senilní geront má. Sice posílá lode sem a tam, ale válku reálně neukončil ani jednu a režim taky žádnej nesvrhnul. Stačí jen málo a to, aby Evropa jednou nebyla připosraná, poslala různý Macinky, Babiše, Fixy a Orbány do patřičnejch mezí a jednala konečně chvíli jednotně a Trump se může jít vysrat.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    - to tak je max tady mezi nama na cesko placku
    na to vetsim hernim placku je to jinak
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VOYAGER: Macinka muze rikat co chce, oproti Pavlovi nema jeho slovo absolutne zadnou vahu. ;o)
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    OVERWATCH: to jsem si z logiky veci rikal taky ale to co rekl o nem mu bude navzdy zavirat dvere .. a na tohodle jsem jeste nestihl pomyslet- no to je extra trida..

spis trba sledovat trumpetu a spol podle toho se to toci ne podle tech nasich komiku .. trubka provadi extrakce jak vidno kde chce a dela si co chce ty nasi budou hold jenom poslouchat
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VOYAGER: Ale pojede. V tom mu nejakej Macinka nemuze zabranit. Ani jako ministr zahranici. Pavel je nejvyssi predstavitel armady CR, a tohle je summit vojenske aliance NATO, nikoliv ne EU. Naopak tam nakonec nebude Macinka... ;o)
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Zrejme uz nepojede na summit tot jsem dnes nekde cetl a slysel co rikal o trumpete takze uz asi jezdit nebude pokud bude trumpeta u kormidla
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    OVERWATCH: To je strašný pičus!
    XARGH
    XARGH --- ---
    PREDSEDA: :)))

Kdybych ji měl brát jako vzorek, tak přišla, neměla nic, držela se mě za ruku. Pak jsem ji trošku seznámil s okolím a za čtyři roky radila paní Zázvorkové, jak hrát divadlo.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    XARGH:

Svou ´nebožku´ Anife přirovnal k uprchlíkům, kteří nyní berou Evropu útokem. „Ona je vzorek této mentality,“ prohlásil herec Ivan Vyskočil. Co tím myslel? | Krajské listy.cz
    https://www.krajskelisty.cz/praha/12626-svou-exmanzelku-prirovnal-k-uprchlikum-kteri-nyni-berou-evropu-utokem-ona-je-vzorek-teto-mentality-prohlasil-herec-ivan-vyskocil-co-tim-myslel.htm
    XARGH
    XARGH --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tohle je strasny ;o)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam