Ha zalozeno, super, prave sem dojel kampan :-) jako dobry, ale ke konci sem mel stejny pocit jako v D4 kdy sem se dokola ptal "uz tam budem" ? :-)
Rozhodne doporucuju pouzivat loot filter uz od zacatku, zjistit si co bude ta klasa potrebovat a rovnou hledat, zacal sem runa mastrem (
https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/runemaster-leveling-guide) jako definici sem si tam hodil recolor hledanych affixu v mem pripade spell damage, a fire a elementar damage kdy T je vetsi nez 1 a parada, jako vetsinu affixu se da najit, ale tech co clovek potrebuje neni nikdy dost, rozhodne ten crafting stoji za nastudovani, jako stipis takova ingame hra a je hodne ostesti, ale pri trose snahy (a stesti) dokaze predmet rust s postavou.
dalsi co tak sem si nepromyslene asi v 2/3 kampane odskocil do monolitu sice potvory asi o 18 lvl nademnou ale dalo se, coz ve vysledku zpusobilo ze zbytek kampane sem prosel se zavrenyma ocima protoze jsem kampani levlama utekl, tezko rict zda jako dobry nebo spatny reseni, ale rozhodna ta kampan nebyla uz pak tak napinava
prehodim sem linky co sem si nasel a nastudoval :-)