• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Věřim, že to dopadne dobře. Dnešní doba je na všechno moc rychlá. Klidně si počkam 14 dní, než se situace stabilizuje. Není kam spěchat ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    V 18:00 jsem se smál, ale po pěti hodinách, když se zjistí, že to dělaj celý odznova, protože netuší co je špatně... :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jako vlastně jim to nezávidim. Tolik očekávání a nakonec takovej epic fail srovnatelnej s Blizzardem. :( Přitom hra je super.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem mel pravdu ze to pisou cely znova... :-)
    Jinak na nasem discordu par lidi pry uz hraje. Me se podarilo lognout na US server, ale videl jsem tam postavu lvl 1 v prvni zone, prestoze v menu mi svitila lvl 4 pred mestem, tak jsem zase odlognul radsi. Kazdopadne se do hry v online nedostanu.

JULIAN
    JULIAN --- ---
    PHOW_SAATCH: jako nejaky problemy ma kde kdo, ale teda lost ark, tam aspon nekteri lidi mohli hrat. omezili to a musel jsi pak dycky tri+ hodiny cekat ve fronte, ale hrat se to dalo. tady tohle je uplne rozbity.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nakonec jsem neměl večer čas a vypadá to, že to asi nevadilo :) trochu mi to připomíná siruaci se spuštěnim Lost Arku ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: takze to neni matchmaking jakoze instance pro malou mnozinu hracu (proto to hlasi i tem, co uz jsou ve meste, ale pro zmenu nemuzou z nej), ale je to 1:1 spojeni hrace a serveru.
    JUBUS
    JUBUS --- ---
    JULIAN: Tak jsem možná retardovanej :) Na obrázcích jsem viděl nějaká souhvězdí, ve hře to bylo prázdné a nepřišel na to, co s tím. Zkoušel jsem koupit i čočku (lens), ale nic se nezměnilo. Uvidím co další pokus někdy jindy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JUBUS: co nefunguje? melo by tam byt napsany co mas udelat a za jakejch podminek. Z obrazku to vypadalo trapne jednoduse
    JUBUS
    JUBUS --- ---
    Otrava no... docela rychle se mi podařilo dostat do hry. Dostal jsem se do města, ale z města jsem se už nedostal. Tak jsem dal offline char z early acessu a podíval na ty frakce a přidal se k circle of fortune. Hned po vstupu jsem měl asi 115 favor (kdoví z čeho). Zaběhl jsem 3 empovered monolith a mrnul znovu. Už jsem byl lvl 2 (a třetinu ke 3). Asi to v late game nebude takovej grind, jak jsem se bál. Uvidíme. Co jsem nepochopil, jsou ty prophecy, buď nevím jak na ně nebo nefungují jak mají. Co mě nemile překvapilo je, že jsem narazil na různý bugy z EA, o kterých jsem byl přesvědčen, že v plný budou pryč.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: *cloudflare
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAAZI: tak přesně tahle stránka, spolu s lastepochtools, se přestala načítat, takže to vypadá, že jim ten Azure umřel komplet, nejenom servery pro hru...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    "still working on it"
    1.0 Server Status Thread - Announcements - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/1-0-server-status-thread/62977/1
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: já se dostal až k té scéně s drakem (ať moc nespoiluju) a tam stojí Keeper, který nereaguje na kliknutí (v offline mode), tak jsem to vypl a půjdu spát... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: koukal jsem na nejakeho streamera co je sice ve meste, ale pro zmenu z nej nemuze pryc... :-) Se stejnou matchmaking chybou.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: ja vim jak to vypada, ale me pomohlo to proste restartovat. pisou to i v nejakym knows issues postu - ale i tak je to jedno, hrat se da offline, online vubec. nekterym lidem se podarilo dobehnout az do nejaky treti mapy a ted to tam farmi furt dokola ci co. ale prez mesto, kde se te to snazi naparovat s dalsima hracema, se ted proste nedostanes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: neustale to same, ani na puvodni chary se nedostanu pac nemam volbu nejaky zvolit. Proste prazdny char screen :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: to se opraví když restartujes hru. Ale onmoc dal se stejně nedostaneš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam