• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: us east vypadá použitelně
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: global, jdu krouzit serverama, piste kde je to ok :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmm, "funny", EU neběží, US ano.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JULIAN: odpovim si sam - je to globalni
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já si vzal na zítra dovolenou. Tak už vidím jak to to bude off.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: a postavy jsou locknuty na server? nebo je to global?
    NESS
    NESS --- ---
    zkousel nekdo cestovat mezi serverama ? Ja jel vcera podle pingu a skoncil na EU West, co si ted ctu reddit tak pry kaslat na ping zkusit US east, ale pochybuju.

podle brblani se load pohybuje od jednotek minut k desitkam minut, Pry Last Epoch becomes Loading Epoch :-) jako port do mesta a cekat 30 minut to snad trhlo i D4 :-)

Otazkou kdy/pokud s objevi ten zbytek z toho milionu, pokud by to byla jen 1/4 tak ... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: zkusím to znova, až mi skončí call. Ale imo to bude furt stejné - dlouhé loading times a pak už to bude v pohodě, dokud člověk nebude potřebovat změnit mapu
    NESS
    NESS --- ---
    No moc nadejne to nevypada, pokud to bylo rano +- ok, to znamena ze zvladaji kolem 117K :-/

https://steamdb.info/app/899770/charts/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ale koukam ted uz to prerostlo vcerejsi peak, sme skoro na 170k CCU
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jako 15:00 je docela brzo, to je vetsina lidi jeste v praci :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmmm, asi jsem to zakřikl, chtěl jsem se ještě na něco podívat a už se nepřihlásí postava... ach jo.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Funguje to dobre, to nemohu rici...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: já se teď na chvíli přihlásil a funguje to - loadování lokací teda trvá dlouho, ale to psali, jinak jsem nenarazil za těch dvacet minut na problém.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: no oni se tvarej jako by to uz meli vyreseny, ale ja si taky myslim ze je to proste tim ze v EU sli vsichni spat tou dobou. ja se v jednu v noci naseho casu stale nemohl ani prihlasit do hry.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak to si me moc nepotesil, no ja se k tomu dostanu az vecer. Bude zajimave sledovat jestli se jim to povede posilit tak abyc to zvladlo obslouzit vsechny nebo jen pockaji az odpadne dostatek lidi aby se to vyresilo samo. :-)

Jako pokud v tom clanku pisou ze CCU bylo 150K a maji prodanych 1 mega kopii, tak jim to huplo fakt brzo. Ten zdroj toho clanku je asi tohle https://steamcommunity.com/app/899770/discussions/0/4338725580140385603/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no musel jsem ten quest na ascend delat znova no... ted rano to docela jelo, ale dosel jsem nekam na lvl 27 a jsem zase ve meste a matchmaking fail na cokoliv, tako mam trochu obavu, jestli to nefungovalo jen proto, ze tu bylo min lidi...
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: jo to asi je
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: to je nějakej AI vygenerovanej článek plnej obecnejch hloupejch rad, který vůbec nepomůžou, protože ten problém prostě není u uzivatele. Desetkrát "zkoušeli stě to vypnout a zapnout?"
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ses dostal dal :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam