EVILMIND: Jo mono jdou ciste, tam zadne prechody mezi zonama nemas, ale dokud ten char nedotlacim aspon na 27+ tak je to hrozny oser, defakto vsechno me IKackne, jediny rozdil je jak ryche se mi povede uhybat :-) k tomu bych rad ty body do passivek co jsou za kvesty, defakto sem The Sanctum Bastille uz udelal, The Ruined Temple hotov Emperor kuchnuty bohuzel jako drsnejsi boss se ukazal LE-61 pres ktery se mi nepovedlo projit a dostat se do time rifty, ktera by ten cely kvest zakoncila, krace recno nepovedlo se mi prejit mezi zonama :-) Resenim je reset a projit znovu tu zonu znovu kuchnout bosse a znovu vyvolat riftu ktera je defakto jen portal, ale bohuzel
Mono sem zkousel, ale odkud se tam neudrzis dostatecne dlouho aby to zaclo levlit tak to proste nejde, jako v okamziku kdy to zacne padat a je jedno jeslti to echo udelam nebo ne tak je to oka, pak uz to jde jak po masle. Jako myslim ze pokud to dneska pojede stejne kvalitne tak uz ten zacatek mono pretrpim a proste to bude par desitek smrti a pak to pujde :-)