• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Bych jim odeportoval jako bug, poměřit změnu levelu skillu na swapovaných itemech je snadné
    NESS
    NESS --- ---
    Stima mizejicima bodama jsou vypecene veci co davaji bod do vice skillu, treba hul co dava do vseho s elementem +1, sundas a nadas za vterinu a pak 5 minut dumas kde to vlastne bylo :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nevim co tam maji za filtr v tom ingame chatu, ale je to prisnejsi nez ten co je v D4, misto aby to vypiskalo jen to zavadne slovo tak ti to smaze celou hlasku a to ikdyz je clovek v parte, s cestinou to samozrejme nepocita, ale potira ji to kvalitne, ani na 3 pokus sem nerozklicoval co mu v te vete vlastne vadi, rozhodne nedoporucuji psat nejaka slohova cviceni, jen kratke nezavadne vety :-) uz si delam mentalni alternativni slovnik, hlasky jako "to cumis" neprojdou :-)

EVILMIND: jj, musis si to pamatovat odkud to zmizelo, jinak te klepne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem nasel i prvni vec co me teda dost sere a nesouvisi s online hrou - pokud vymenuju vec, tak se to provede interne tak, ze se prvni sunda, nemam nic, druha nasadi. Takze +4 do skillu zpusobi, ze se odnaucim 4 skilly, a mam 4 body, i kdyz si nasazuju jinou +4 vec. A diky nelinearnimu stromu skillu nikdy nevis, odkud to ty body bere...
    NESS
    NESS --- ---
    Judd (Mox) — Today at 4:26 PM
    Our team is currently investigating a rise in disconnects, scene transition failures, and inability to login.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: jako seriozne jsem premejslel, ze nez vypadnu do mesta tak si udelam afk makro nejaky, aby me to nekoplo od truhly. Ale pak jsme to risknul, ze tak moc mimo to zase bejt nemuzou, kdyz to vcera v podstate docela jelo, kdyz to fixujou uz 5 dni, a tech dalsich 50k hracu nebude problem. Ale bohuzel, tohle je prehlidka neschopnosti proste.

BTW slovo "investigating" je v changelogu asi 20x uz.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Asi se rozhodli, že už jsem hrál dneska dost a teď může hrát zase někdo jinej. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě to normálně vyhodilo ze hry a teď se nemůžu připojit zpátky. A to to víceméně celej půl den fungovalo normálně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam jsem nemel chodit do mesta, connect totalne dead... ja treba tu frontu vubec nevidel jeste, bud se to logne hned nebo nikdy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAVARA: vzhledem k tomu, kolik gold farmeru spamuje chat, bych rekl, ze to asi jde snadno nejak... :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na smrt Heorota sem nakonec navesil tech prophecies 5, kill jednoduchy na 2 pokus prve se mi rozebehnul stim okem hurikanu kolem sebe a nejak sem nezareagoval vcas :-) (musim ho kuchnout jeste 3x ale to pockam na empo) drop pekny (16 ruznych klicu, 3x unikatka a par run ascendance) ale zisk 30 Favoru a 60 reputace jako fajn ale v cifrach kdy potrebuju 24K reputace na 5lvl, to je rozdil uplne nepatrny, takze predpokaldam ze to bylo jen za kill bose z plneni proroctvi zadna reputace ani favor neni, jako ani se nikde nepise ze by mela byt, jen sem si to chtel overit :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak me napada je mozne si teda vzit frakci hned na zacatku kdyz te vezme do party nekdo kdo uz tam byl a portnes se na nej ?
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Mas uplnou pravdu, musi byt stebou v zone kdyz to droplo aby to slo predat, navic se buduje neco jako rezonance, takze kdyz spolu hrajeteee dele tak muzes ikdyz neni v zone.

Stejny to bude asi s expama
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Ještě jsem nehrál, ale pokud chtějí omezit RMT, tak bych čekal že jde tradovat jen to, co v partě padlo
    NESS
    NESS --- ---
    Ma nekdo predstavu jak funguje trade v parte mezi hracema ? semi nepovedlo predat vubec nic, prachy ani veci, pritom sme v parte
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: NESS: Sem ve hre, ale hrozny loady mezi zonama zvlast do mest :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty uz taky, tak az budes ve hre tak se prolinkujeme, menilo se tam neco od EA ? v ostry sem to zatim nezkousel, staci znat jmeno charu ?
    NESS
    NESS --- ---
    Asi bych mel drzet hubu ale ja sem ve hre a slape fajn, kliden bych vas pozval :-) Naopak mi prislo ze to slo az moc hlavce na zalogovani sem necekal ani minutu EUW a byl sem hned ve hre, pravda to bylo asi o 20K CCU mene nez ted. Jinak i ty porty mezi sektorama jsou +- v poho
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak mne to koplo, kdy sem si konecne hodku zahral :D gg Jste na EU westu? Nefunguje Vam jiny lepe?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Jo, povídej mi o tom :D
    Ale pamatuju na doby spouštění Diabla II.
    Fronty trvali několik hodin a ten stav byl několik dní a kamarádi v ní čekali a kdo se dostal první, tak založil hru a pozval je.
    Jen jak píšeš, lidi si už odvyknuli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam