• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUBLICURINATION: tak jasně, ale furt je tam ten sociální aspekt. Až se mi jednou povede odstěhovat se z Prahy někam do lesů, možná to bude poslední sociální kontakt, který budu udržovat :D
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    KID_MCHUTT: jasne, ja jen ze ve vice lidem me diablovky vesmes bavili jen omezenou dobu. Jak ma kazdy jiny rytmus hrani, tak to kolikrat muze nekoho zdrzovat a nekdo se bude citit zase pod tlakem. Tahle hra se musi hrat na vykon a efektivitu. Me jen bavi, jak takova picovina muze nekoho rozhodit.

K veci, ted si hraju s necrem a je to extremni farmer u ktereho nemusite nic delat... jen chodit, nicmene porad nemuzu prijit na dobrej build, kterej by byl efektivni i na bosse. Kdyby nahodou nekoho neco, dejte vedet. Rad se priucim.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: tak zas tak dobře, abych věděl co vynechat, tu hru neznám a přiznám se, že se cíleně vyhýbám návodům :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: cilim tak na 4-5h. Jen sidequesty abych splnil pointy a idoly, na zbytek kašlu. Prostě v 6 k tomu sednu a do půlnoci musí být hotovo! :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUBLICURINATION: to je fajn, ale já si rád zahraju třeba s někým dalším, ne jenom sám. Sám si vařím, sám si peru, nemusím ještě furt sám hrát hry, ne?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: no, pár hodin... tak 20-25n to bude, pokud fakt nerushuješ :)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    vy s tim furt nadelate... ja na to sel pragmaticky v offline si delam postavy a testuju nove kalkulace pro expenicko. Jsem si vyrobil takovej malej talentovej sandbox. Az bude online stabilni, tak uz budu pripravenej na HC ho vydrzet co nejdele. Dopamin dostavam zabijenim creepu a ne onlinem
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já přijdu z práce tak osm. Tzn přímo v prime time. Zkouška ohněm. V neděli mi přišlo, že ráno a přes den, celkem ok a pak k večeru total nehratelný.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: no me to jelo kolem naší půlnoci právě taky krásně. Udělal jsem si novou postavu a asi během dvaceti minut proběhl celej akt 1. Dřív jsem se během 20 minut ani nezalogoval, a když jo, tak se dostal tak přes jeden loading, dva max :) fakt doufám, že až to dneska po práci zapnu, tak to bude stejný. Skrz kampaň se dá dostat během pár hodin, nejsem žádnej speedrunner ale chtěl bych to mít dneska hotový a být na lvl 50+ v mono
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: no, uvidíme večer, jak moc to funguje i v EU
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja kdyz se nalogoval, a nelezl z monolithu ven, tak to docela frcelo. a vcera po desate vecer, kdyz zase deploynuli nejakou dalsi opravu, to zaclo frcet jako hodinky - login do hry na prvni pokus, prechod i do mesta na par sekund ... a porad tou dobou bylo 200k CCU.
    takze pokud to zas nejakou dalsi opravou neposerou, tak dobry jakoze
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Za celej vikend nahranejch 15 lvlu, to je panecku jizda 😁 do leta by to na tu stovku vyjit mohlo
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    kolem půlnoci si lidi pochvalovali, jak hezky to v US jede a bez problémů se přihlašujou a nepadá to. Tak doufejme, že ten fix přijde dneska i na EU servery...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAVARA: tak ja to nikdy nehral predtim, tak nevim presne jestli spravne chapu ideu endgame, ale max level proste neni konec, porad jeste mas co delat - predpokladam v te dobe nebudu mit ani nahodou equip na nejakej hlubsi arena run. Jsem koukal prvni ma asi 3100 v ladderu, ja to zkousel dneska a umrel jsem na 80... :-) Jen me mrzi, ze v ladderu nejdou ty lidi inspectnout, docela bych se rad podival jak vypada endgame equip, ja zatim craftim tak spis intuitivne (plus ta ingame napoveda je fakt dobra), tenhle tejden kouknu na nejaky craft videa teprve.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: No jestli je level 100 max, tak něco hodně zanedbali, jestli ho lze dosáhnout takhle rychle, tuplem při těch všech výpadcích
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo a obetoval jsem pul hodiny na loot filter, abych se dostal co nejbliz stavu, ze pokud se neco objevi, tak to chci sebrat. Takze kolikrat beru treba jen 1-2 itemy za run, a setri to hrozne casu kdyz clovek nemusi vsechno zkoumat, staci verit tomu filtru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: jako je to o trpelivosti, a zere to nechutne nervy no... ja u toho koukam na serial na druhym monitoru, dokud se nedostanu dovnitr, pak uz to vetsinou drzi v monolitech.

Dneska se darilo, koncim na level 96, konecne davam celkem v pohode i ty tezky 100 bosse na zakladni corruption, dropnul jsem 3 uniq veci co jsem potreboval. A na to, ze nemam zadnej movement skill (bo ten ring na nej mi furt nepadnul) to farmi docela v pohode rychle. A padla mi zbran 2x T7 staty co presne chci, sice bohuzel ne presne spravnej base, ale i tak furt masivni DPS boost.

BTW ty echa na expy jsou desne OP. Dava to 7 procent asi vzdycky, s sanci na zdvojeni odmen.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LYCO: Asi tušili proč. :))
    WASQ
    WASQ --- ---
    LYCO: ne prostě nejede, zkoušel jsem to o víkendu několikrát a vždycky se to nějak podělalo. Hrál jsem od středy dohromady pár hodin a z toho polovina byly loading screeny. Dneska celý odpoledne tenhle obrázek

KORAL
    KORAL --- ---
    Dnes večer při pokusu se lognout s online postavou :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam