• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09:
    KID_MCHUTT: je to tam v diskusi vysvetlene tak, ze takovy kopie vznikaji z toho, co se zrovna nejvic prodava, den pred tim, nez Steam uzavira mesicni vyplaty. Takze vyberou prachy nez dostanou druhej den ban. Takze Helldiver 2 tam pry byl 4x treba - nicmene kdyz jsem ja ted prisel domu, tak uz tam nevidim nic z toho.

Uprimne mi to vysvetleni prijde divny, cekal bych Steam bude naopak penize nejakou dobu drzet, ale hadam podvodnici asi budou vedet uplne presne, jak to funguje... :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Podle mě to není běžný a nemyslím si, že toctam dlouho vydrží.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Tvl, to je hustý. Něco takovyho vidím poprvý.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: a to by člověk čekal, že si zrovna steam ohlídá... jak píšeš, to by člověk nečekal, že se něco takového najde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tohle je dobry. Fake Last Epoch s peknou slevou (nějakej ruskej shit prejmenovanej)... ja teda Steam skoro vubec nepouzivam, mam tam asi 10 her jen koupenejch, ale myslel jsem si teda, ze to neni takova dzungle... :-)

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Asi stale neni moznost jak si prohlidnout jiny char (gear/skill) co ? Zrovna u tehle borcu bych to fakt ocenil :-)

Jako to nastaveni me stale prekvapuje, jako kdyz sem vcera prisel ze tech otravnych hlasek co trousi muj char (full invent :-) se zbavim jediny zaskrtavatkem v nastaveni zvuku :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ad parta, koukal jsem Empy dotahnul manyry z POE, klasicky vytvoril partu s aurabotem, takze hrajou corruption 1000+ a vsichni maji 50k wardu, ehm... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PHOW_SAATCH: já hrál včera v eu prime time a pohoda
    NESS
    NESS --- ---
    Tedko to jede krasne i v parte, jinak ten chat je fakt na pest "Your message has been detected as containing ..." Pokud napisu vic jak dve vety tak se do neceho trefim a fakt nevim do ceho :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: Já dávám každej den ráno cca 1.5 hod před tim, než odvádim dítě do školky. Hrát ráno má svý výhody, hlavně stran konektivity :)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem na to od nedele nesahnul a musim rict ze dobry, zatim stabilni jak log tak load, tak asi dobry :-)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Jak vam to jde?

aktualne DoT (Electrify) Smite + Healing Hands Paladin https://maxroll.gg/last-epoch/planner/rz2dg0s3

Az na Kestrel kterej ma 100% uspech (vse co jsem chtel) mam vsude aspon 50% uspech
    Corruption leze nahoru pomalu
    Circle of Fortune rank 8

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Last Epoch - Jak získat a craftit Legendárky (Temporal Sanctum Dungeon)
    https://www.youtube.com/watch?v=0wKI9mz4wRA
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Last Epoch - Jak na spoustu itemů s frakcí Circle of Fortune
    https://www.youtube.com/watch?v=lTEDWs-uT1U
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: a teĎ koukam, že v ní mam navíc chybu :D
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: tvl tuhle hlasku kdybych tam nasel tak ji smazu :-) Sem ji uz slysel tolikrat a pokazde nasere :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: heureka!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak tohle byla chyba level Blizzard teda :)

Hello everyone, the team recently pushed a backend deployment to address the issue where players selecting EU West on the login screen, were actually being placed on US Central servers once logged in.
    Thank you for your reports for this issue, and your patience while we resolved it.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    I'm not a man with many pockets!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KID_MCHUTT: Aha tak podle https://www.lastepochtools.com/skills/fire_aura je to dot a dokonce je tam primo napsany ze a) cant crit a b) is not a hit, takze ten relic s ni vubec neinteraguje :p
    Follow me for more build tips
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam