Za me uplne ok, patch rychle stazeny, zadny zaseky ani cekani, jednou me to teda diskonektlo, ale jinak uplne ciste. Dal sem tomu par hodin a skoncil na 51 lvl, rozjel sem nakonec javelin palada, do 26 lvl sem jel kampan, ale nikam sem se nehnal a pak preskocil na mono. Parkrat tam chipnul nez sem ulovil dobrou kombinaci mobek a bosse abych to byl schopny dodelat, pak uz sem zacal skakat ostruvky, nekde kolem 32-35 lvl sem udelal ostruvek s expama a 3x900xp, tzn sem to ani nepoznal, doufam ze v tomhle monu najdu jeste aspon jeden abych porovnal jestli to je podle levlu mona (58lvl) nebo levlu charu.
Ta nova mechanika summon oltare fajn, ikdyz mi z toho zatim padaji veci nepouzitelne do buildu tak stejne to je porad asi lepsi nez co sem nasel, prvni sem dvakrat odlozil a pak udelal, dalsi sem udelal rovnou a treti odmitnul jen jako pokus, pak uz jsem jel selektem pouzitelne 2x odlozit, nepouzitelne udelat rovnou, domitnuti podle me nic neprinese.
Jinak hodne dobry ze ikdyz se kuchne tak dalsi oltar ti nabidne to same v tom samem stavu, tzn sem dvakrat odlozil a pak nanekde na 30 levlu v monu zkusil udelat, jen mi prislo ze ten boss se ridi levlem mapy (58lvl), takze me pomerne hrave cvaknul, kdyz sem o par levlu dal tn oltar potkal znova, tak tam na me cekala to same dvakrat boostnute, to uz sem ho cvaknul ja.
Dneska nebudu mit cas ale ve ctvrtek to zase potlacim, asi dodelam mono a vratim se ke kampani :-)