• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Season 2 mě šokovala! Tohle může být ARPG roku! První pocity! #lastepoch
    https://youtu.be/kX5PZEBorIg?si=S2EPqASEPNKJBKbn
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak ja tady nikdy trade nehral, takze nvm. A jasny, kazdy ma svoje, jen proste hraju komfortne, coz se neda rict o jinych hrach kolem :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: no zase ono to jsou takovy jednoduchy veci, pockej az nekdy zkusis pouzit jejich ingame shop, to si budes jeste poe.trade hodne povazovat... :-) Plus trade furt nema zadnou fee v goldech, takze lidi nejsou motivovany tam nic davat za normalni ceny, ani zadny omezeni na pocet dobu, tj. po tydnu bude nepouzitelny, zase.

Jo btw i tady nove padaji unid itemy :) resp. jsou to "zabalene" uniq, ze kterych se neco rozbali az po kliknuti.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    LIQUIDFREAK: skusim si trufnut povedat, ze role play je za tym taky, ze tvoja postava nema poznat kazdy item v hre a efekt to ma zase taky, ze item ma inu hodnotu ako identifikovany...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jj. Jinak je to uplne mega rozdilny quality of living ve hre tohodle razeni. Nenarazil jsem na ZADNY problem s nicim, koplo mne to jednou po cca 9 hodinach ingame, pada tuna veci, mas dost vseho abys byl viktor cistic uz velmi brzy.. story za cca 5+ cistejch hodin.
    Takhle ma imo vypadat s2 v nejake hre, s tunou rozumnych zmen. Kupr. nechapu proc jsou stale ve hrach jako poe ci d4 nejaky unidentifnuty veci a tak podobne.
    Osobne mam z poe2 pocit, ze fakt delali vsechno proto, aby ses co nejvic zdrzdoval u kazdy prkotiny, tady v LE vubec, secko je instant, rychlosti flashe a s usmevem.

Jsem nadsen, zatim, a to jsem jeste neobjevil tunu novinek, pac mam za sebou prvni echo. Cant wait :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: v mapach mas i mapy kde mas treba 15 jich namaly plose a cil je vsechny oklikat, to je presne pripad toho, kdy autori proste zvolili FUN pred tim, aby te nechali se plouzit mapou... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Miluju nove pojeti pilaru, a to ze jich je hodne. Tedy alespon ve story
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si radostne zakazal Areny, kdyz to slo, ale koukam oni je predelali tak, ze jsem si je zase povolil, jsou mensi, rychlejsi, s bossem :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja si jedu maga (homebrew, Lightning/Fire Fireball) ted jsem dolezl do monolithu, tak uvidim.

Jak jsem se bal, ze to s magem bude tezky, tak to bylo jednodussi nez se vsema ostatnima classama
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ziggurat of ruin je nieco nove nebo tento nesmysl byl ve hre vzdy?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Rozjel jsem falconera a asi dam poprvý trade... akorát za hodinu jedu na 4 dny do offlinu :/

PSYCHO: https://steamcommunity.com/id/phwz/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako to primy srovnani je dobry no, dopoledne jsem jeste deadeye, a dalo hodne prace a currency donutit ten char aby se s nim dobre hralo. LE to ma skoro od zacatku, kolikrat na tom designu uplne vidim tu uvahu "je to blbost, ale zabavna, to tam nechame"... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WASQ: skvely to je, hrozne sem si na to v poe2 zvyk a nestezuju si.

Co jste teda nakonec rozjeli? Ja chtel umbral falco, ale blby s legendama tak zatim asi warpat void kn
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Kdyz nekdo bude obcas chtit zahrat v parte, tak kdyztak...
    Steam Community :: Kitsu
    https://steamcommunity.com/id/kitsuams/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kazdopadne hned po zapnuti mne trkla jedna vec, nemusis tu jak buzna neco identifikovat, to si v poe2 uz odpustit mohli, upe zbytecny srani.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Diky oslave zapinam az ted :D ale ta nerozhodnost, co si vybrat. Dp :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Zkoušíte WASD? Já to musel přepnout na klikání. Docela nezvyk po POE. Jak mi WASD dřív nesedělo, tak teď už bych neměnil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tradicni launch :) na lvl 11 me to kicklo a uz online not available
    jako nevim, cekal bych se poucili, pochybuju ze chce hrat vyrazne vic nez pri jejich minulem launchi
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PHOW_SAATCH: No, login server zřejmě furt neběží :(
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    1 hour
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam