• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ok diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako mel jsem asi 40/70 tech dobrejch, ale v CoF jich klidne vytahnes po 20 z par map, aspon co rikaji kamosi na discordu co to hrajou.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Mi prave padla jen jedna zatim, trosku bida teda :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Sakra, jsem vyexpil druhyho sentinela, a dostava od ubera na prdel uplne presne jako ten prvni... asi budu spatnej ja nebo co... :-)

Ted si rikam jestli bych nemel zalozit char v CoF, protoze runy jsou spolecny, a s nima se daji v bazaaru vydelat neskutecne miliony.
    WASQ
    WASQ --- ---
    PANVA: To bylo super rychlý. Hodiny ani nestihly dotikat. Dík moc
    PANVA
    PANVA --- ---
    WASQ: napis na PanvA/StingZ
    WASQ
    WASQ --- ---
    Sháním carry na Jurlu t4, ať si můžu slamnout botky plz
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PSYCHO: to je psycho :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jinak ty moje crashe jsou divny - kdyz jedu jeden monitor, tak jsem v cajku, jak jedu dva, tak to pada, ale kdyz podtaktuju cpu, tak uz zas ne 🤷‍♂️
    U PoE2 mam to samy, u niceho jinyho ne 😭
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NESS: Jako echa jeste dobry, dungy jsou pruser. Hlavne sanctum, kdy tam mas neco uz vsazeny nebo arbor kdyz protocis 2M v gambe :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jasny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: to nevim, asi mi i nejaka padla, ale jako mam jich asi 50, takze to fakt nesleduju. A sere me, ze se to nestackuje (bo je to idol a ne klic). Kazdopadne podle me padaji jen z Harbingera, takze jestli ji pouzijes ale nezapnes si ho, tak pochybuju ze padne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: hele jak pouzijes needle na gate, mela by padat hned dalsi, je tak?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako ja jsem desne linej neco pricecheckovat, takze to tam palim od boku nejak jako, a byl jsem spokojenej ze treba ty malinky mana idoly lidi platej mega jako prd.
    A ted na novym charu je potrebuju, tak jsem se sel podival, a prodavaj se za 20 mega... fuck me :)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    ani nikde nic nepada
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Uz jsem si zvyknul ze o Last Epoch jedu strikne Offline na steamdecku. online mam PoE2
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: v nový verzi nevim, ve starý se experimental třídit nedal... ale narazil jsem na víc věcí, který jsem chtěl třídit a nebyly tam...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No tragedie urcite ne, obzvlast kdyz je pak sekas jedno za druhym, ale aspon ten flag ze neni udelane by pomohlo, kdyz uz si dali tu praci ze si muzes ty echa skladat, ala nasadis doprostred to boostovaci, kolem nasazis ty co chces udelat, investujes do toho nejaky matro a pak te to vykopne pri tom prostrednimtak plan zmaren :-)

BTW trideni ve slozkach,zda se mi to nebo tam chybi moznost vytridit experimentalni ?

Dalsi vec celkem bych ocenil pokud by to shardy/runy/glyphy sebralo rovnou jako prachy, asi se neceka ze je tam nechas protoze uz mam matra dostatek :-) To kliknuti je tam dost navic, pritom to vysaje vsechny okolo a rovnou hodi do kovarny
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: on ten celej system je takovej zmatenej, tipuju je to diky online/offline rezimu, a navíc všechny echa jsou vlastne jedna instance. Takze se klidne muze stat, ze vyjde nova verze, ale ty treba jeste tri hodiny hrajes se starou, a dokud nevylezes ze sve instance (coz treba u bazaaru se muze klidne stat ze tam nechodim moc casto), tak ti to nerekne, ze mas stareho klienta.

Kazdopadne fail echa mi neprijde jako tragedie v tomhle systemu.
    NESS
    NESS --- ---
    PSYCHO: Podleme tohle budou muset nejak vyresit, disconect co ti failne cokoliv co momentalne delas, aniz by jsi mohl cokoliv ovlivnit, pritom je to na jejich strane, vcera me to kiklo s nasazenym patchem proste reklo ze mam jinou verzi a cau, jestli tam slo nejaky upozorneni tak to bylo hodne skryte. Jako minimalto muzou udelat je portal do mista kde te to diskonektlo, pokud to je na normal mape a pokud je to v echu tak otevrit znova to echo, klidne at se vygeneruje znova to je jedno ale at ti to nezapocita ze jsi to echo failnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam