• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako to me sere hlavne proto, ze to je snadno fixnutelny - nicmene POE taky treba ma, ze si nemuzes vzit vec, na kterou nemas stat, prestoze na ni je stat, co to resi. To je uplne stejnej problem, stejne resitelnej, akorat je to tam min otravny bo nemusis nic respecovat kvuli tomu.

Ja teda do medveda sel hned jak to slo, i bez bodu do EQ byl docela v pohode. Akorat teda ma jako playstyle na kterej si musim zvykat, proti jinejm summonum - v S1 jsem hral dva beastmastery, single raptora a vrany, a medved je jako totalne jinej. Resp. mozna se to zmeni az nebudu takovej papir, ale zatim musim stat v podstate offscreen a jen mu zurive resetovat cooldowny, kdyz je to nejakej boss tak ho ani nevidim... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: je to maskot, jako kdyz se urodi tak je stejne konec, jedu primala s totemama, zatim 40 lvl, nejak kolem 50 respecnu do medveda. Rift to je kdyz se dostanes do rozhodovaci faze, pak jdes k hnizdu, nevim kolik je tech kontinualnich killu nez se k tomu dostanes, asi bych to mel pocitat. :-)

Jako skoda ze neresi ty nahodne respecy bonusovych skillpointu, je to super otravny kdzy nahodou prohodis vec na ktere mas body, u tech +1 do all skill obzvlast, bud nejaky snapshot ala armory nebo at si to u predmetu pamatuje, takhle je to neustale lusteni kde ten bod zmizel :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: co jsem cetl ta rift beasta co ti spawne na pomoc je ale prej nejaka total shit, neco jako 1hp? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja zatim neresim, medved me tahne v pohode, ani nemam zadnou minion zbran jen neco co jsem upekl v nemesisu nekdy na zacatku, zatim se marne snazim dropnout klic abych mohl skocit nakonec a podivat se na novej akt...

Zatim jsem neodhalil kdy ten rift je jako rift, a kdy to spawne proste v mape, jestli v tom je nejaka pravidelnost?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: uz jsem za 1/3 potrebnyho matra :-) Jako dropy zatim pekny, fakt nedelaji problem a sazeji to hned od zacatku, jak tech unikatek maji mraky tak nemaji problem pustit chlup, aniz by meli pocit ze je to "moc brzo"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrý mi přijde, že tam od první chvíle je ten merchant co má všechny ty super věci co chceš, takže žádný blbý rng, prostě si na toho t-rexe hezky nafarmíš... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dojel linii evoluce a co z toho vypadlo :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tak mizeni bodu pri skillpointech na vecech je stale stejne, navic rozlozeni dungu je obcas na prd, sem mel spawn rifty hned vedle dveri a co se mi samo pri boji povedlo kliknout na dvere tzn misto boje sem sel o mapu vedle a evolvovana potvora samo v hajzlu
    NESS
    NESS --- ---
    Ja se dostal ke kompu az ted :-) Zatraceny prazdniny. Co Nekro nebo primalist ? :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Tak jsem založil Lichku.... abych zkusil něco novýho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    15gb patch, nice :-)
    kazdopadne to by mohli vychytat, jako jedini poustej novej patch az pri launchi, je to trosku otravny a nedava to smysl, nikdo by se urcite nezlobil kdyby to proste vypnuli na hodinu predem a nechali lidi patchovat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, den do startu a furt nevim, co budu hrat... t-rex jde hrat s ruznejma ascendama, a navic ho musis nejdriv dropnout, takze potrebuju neco solidniho se snadny rozjezdem a velkym potencialem, abych nemusel hned swapovat :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak teď opožděně jedu tu druhou sezonu, tak z ní mam pocit, že mi jde docela naproti...v D4 i PoE2 jsem nemoh zaboha najít zajímavý cajky (tak jsem to i přestal úplně hrát) a taky každou chvíli padne něco, co se dá použít nebo vyzkoušet, což je zábavný... jediný, co bych ještě trochu pošolíchal je ten celkovej kontrast hry, nevadilo by mi, kdyby to bylko barevně trošku tlumenější, odsaturovaněšjí, víc polotónů, ale třeba to půjde nějak poladit)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: priznavam si ted nejsem jistej, jestli se T8 bude pocitat jako magic, ale to asi uvidime :) kazdopadne je to OP i kdyby se nepocital
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze si evolu runou stahned T7 a udelas zni T8, pak druhou runou stahnes dalsi affix a pak teda prichazi ke slovu Harmony of the first ? :-)

reminder na vec zapomenutou ve forge, ty jsou zlaty, parkrat sem zazil paniku ze sem prisel o kus vybavy a pritom, byla v kovarne :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ve hře Last Epoch bohužel není možné přímo v nastavení hry změnit velikost nebo barvu kurzoru. Tuto možnost vývojáři zatím neimplementovali – zmiňují technická omezení enginu Unity, která tomu brání .

---

Jak kurzor změnit? – Alternativní řešení

1. Zvětšení kurzoru přes systém Windows

Nejjednodušší a plně bezpečné řešení: nastavte si větší kurzor přímo ve Windows. Zvýšená velikost se ve hře projeví automaticky, i když se zachová výchozí vzhled kurzoru .

2. Použití aplikace YoloMouse

Pro pokročilejší úpravy – barva, tvar, velikost – je populární a vývojáři podporované řešení:

Lze zakoupit na Steamu nebo stáhnout zdarma z GitHubu .

Na fórech i komunitních vláknech najdete mnoho pochval:

> „Yolomouse is such a game-changer … it’s so easy to use.“
    „I use YoloMouse to give me a big pink cursor…“

Umožňuje velmi výrazné přizpůsobení, což je zvlášť užitečné v hektických situacích, kdy kurzor „mizí“ v efektech.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: Sakra, to dost saje :) možná půjde nastavíte velikost kurzoru pro jednu aplikaci zvlášť...?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: LE si bere nastavení kurzoru z Windows. Vím to, protože já i normálně používám obrovskej růžovej kurzor, a mám ho i ve hře... :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jediná věc, že se mi v tom gejzíru efektů začíná trochu ztrácet kurzor... musim podivat, jestli se v shopu nedá sehnat nějakej bytelnější
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam