• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvne pres 1k v LE
    jeste tak den farmeni a zacnu zkouset Uber Aberrotha - tam jsem zatim zjistil, ze me nesmi trefit nic proste :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem tusil, ze Flay Lich na Maxrollu je build na hovno (a hraje podle nej v ladderu 90 procent lidi)
    jsem to swapnul do vic dmg bez red ringu (skoda ze az pote co jsem je nadropil :-) ) a vubec se to neda srovnat o kolik rychlejc to krajim ♥
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Last Epoch - BEST Weaver Tree Setup Full Guide (S4)
    https://www.youtube.com/watch?v=ByPsenDE8pw
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to "pretaceni LP", co myslis ty, to funguje proste jen tak, jako by ti ten item znova padnul, a znova se vygenerovala ta sance. To jeste to nema o nic vetsi sanci kdyz uz na tom LP jsou.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aha vim, sice jiny nez to pretaceni LP jak sem psal, ale vim, dva stejne predmety , jeden znicis a druhy pretocis, ale korupty sem tam teda nezkousel, zkusim priste :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to to echo kde das item, a kdy znicis jinej stejnej item se stejnym poctem LP nebo implicitu, tak se na nem pretoci vsechny affixy.
    Ještě jsem v tom echu nebyl, ale kámoš z discordu to už zkoušel.

Včera večer konečne první red ring, dneska ráno druhej, teď už se to posype... :-) A Lich mě jako fakt baví, Flay je docela ideální na tu breach-like mechaniku. Sice mám zatím trosku mana problémy, ale zjevně můžu i skoro bez equipu jen s 1 LP vecma jit na mnohem vyssi corruption nez predtim, chvili jsme s kamosem farmili jeho 600+ (nez se ukazalo, ze obycejna golden resonance stejne nestaci ani na Nihilis bez LP) a umiral jsem minimalne.

Smrtijed - evilmindcz - Character Profiles - Last Epoch Tools
    https://www.lastepochtools.com/profile/evilmindcz/character/Smrtijed
    NESS
    NESS --- ---
    jak tam predelavas LP nebo ktery ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ty corrupted veci jde pouzit do toho echa, jak se tam divinujou uniq, aspon neco

jinak jsem swapnul z Warlocka do Liche, sice beham polonahej zatim ale uz ted cejtim, ze to bude lepsi! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo ale zase jako takovej finalni touch je to dobry, ale jak rikas, jedine kdyz mam ready nahradu. Nejlepsi jsou idoly, ty corruptim preventivne, protoze jeden z efektu je ze to udela max rolly coz presne chces, na equipu jsem teda tenhle efekt zatim nedosahl. Vrchol je samozrejme "item is ruined" :-)

Plus je promarnena sance, ze corrupted exalted nejde pouzit do LP.
    NESS
    NESS --- ---
    Vidim to stejne, corrupt veci jsou super na levleni, ale v okamziku kdyz uz jsi na unikatkach, tak to je fakt klika, kdyz se ti nejaky bis predmet povede korupnout pouzitelne, zatim sem vicemene vse znicil a do koruptu se poustim vyhradne kdyz mam upgrade stavajiciho. Omeny, fragmenty a ty retezove echa, to same, do endgame to nijak nepasuje a nic neprinasi, rift beasta byla jako novinka rozhodne lepsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Každopádně ta sezonní mechanika mi přijde spíš jako zklamání - ani ne tak obsahem (tier 3 breach se objevuje od corr 300 a je docela těžkej) jako spíš tím, že vlastně nemáš žádný odměny. Ty corrupt věci jsou občas super, ale skoro výhradně na začátku, jakmile si začneš farmit věci přesně na míru, tak už žádný random corrupt mít nebudeš. Ta currency je k ničemu, se naprosto nevyplatí řešit vzhledem k tomu co za ní to NPC prodává

Takže reálně využiješ jen corrupt runy (kterých mám ale asi 100 přestože furt corruptím idoly), a můžeš doufat v nějakej OP board pro idoly, mám jich už tři plný taby a žádnej, ze kterého bych si sednul na zadek. Ani není moc vidět, že bych s těžším breachem měl častěji lepší rolly třeba, furt mám na sobě nějakej z prvních aktů, lepší mi zatím nepadl.
    NESS
    NESS --- ---
    Auradin je v poho, jen ta "mele" vzdalenost je dost limitujici, zatim sem v korupci 228 a uplne v klidu, na Abberotha mi to jeste chvilku zabere, myslim 6 harbu zamnou. Asi nafarmim veci na warpha a prehodim to do voida, ciste kuli aoe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no zatim takhle, premejslim, jestli ted swapnu do toho Liche, co jsem chtel hrat od zacatku, nebo jeste dal farmit - bez red ringu je to tezke, a rikam si jak realny je vyfarmit je, zatim jsem pokud si dobre pamatuju jeste nikdy zadnej nemel, ani na trade ani na CoF

Smrtijed - evilmindcz - Character Profiles - Last Epoch Tools
    https://www.lastepochtools.com/profile/evilmindcz/character/Smrtijed

mi prijde ze se to hraje v pohode, az do chvile, kdy najednou proste ne, a dostanu random sodu, nicmene i bez ringu mam v podstate stejny eHP jako lidi, co stejnej build hrajou v 1000+ corruption, co tak koukam na ladder, takze to mozna bude rukama
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak dobry, po troji zmene buildu je to hratelny, dobehli jsme behem chvilky k Abberothovi, tam umreli, a v nedeli muzem vylepsovat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Bohuzel stale nevyresili problem s bodama a vecma, omylem prohodis zbran s +4 do nekolika skillu a muzes naklikavat do nekonecna
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: OK, to je dobre a koukam ze hned prvni harb, to je pozitivni, ted se musim rozmyslet co vlastne chci farmit pac enmam skoro nic :-) asi boty :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to ted tak ze staci dat 1x90 a otevrou se ti 100 vsude

ja jsem swapnul do Bone Curse, a to se blizi RF hodne taky, akorat mi to zatim nefunguje bo nemam equip :) ale hrat to nechci mam to jen na farmu veci, bez kterych nemuzu swapnout do Liche
    NESS
    NESS --- ---
    Aha, tak 3x90 jeste, sem uplne zapomel, tzn 100vky se odkladaji :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ses nejak rychlej, ja se dostal do 100vkovych map az ted na 71lvlu, walking simulator slape docela pekne, jako dost male aoe v porovnani s RF, zastavis se ale jen na bossech vse ostatni zmizi jen se k tomu priblizis, nato jaky odpad mam na sobe docela uspech https://www.lastepochtools.com/profile/Trikatu/character/Judgernaut
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak "podle sebe" byla chyba, absolutne nedavam ani 100 corr... :-) to bude utrpeni dneska
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam