MARASAN:
SEJDA: Přiznám že do servisu pojedu když na to nemám vybavení a nebo je to něco složitějšího. Vyměnit olej a naleštit světla bych jel leda tak nejdál k sousedovi. Protože jinak nechápu co mi to dá? Krom času na udělání který ten servis určitě neurychlí, strávím navíc čas ještě na cestě? Navíc zrovna olej je ještě komplikace že to musí být po delší cestě a to se pak blbě plánuje.
Pokud něco vyměníš po 300k Km, bych tu cenu zas tak neřešil. Mě na Toyotě po 20ti letech odešla spojka, to byl první servis, co jsem musel absolvovat nad rámec běžných bouraček. No pak mě napadají akorát proseklé a utržené pneu což se mi stalo všeho všudy 4x (utržená jen jednou) jinak jen běžné píchnutí co si taky opravíš sám. A hlavně to stojí na všechny auta stejně.
Pokud bych měl řešit servis, raději než značku, aby to byl nějaký častý model na který seženu díly. Protože někdy je total KO kvůli nějaké kokotině.
Tchán třeba teď asi půl roku shání zadní diferenciál na Opel Mokka a je to radost kvůli které si pořídili raději nové auto :-D A věřím, že tohle je problém asi jakékoliv značky.