• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEETOYOTA


    Toyota. Logo Toyoty jsou tři elipsy tvořící dohromady písmeno „T“. Dvě vnitřní elipsy symbolizují protnutí srdce značky se srdcem zákazníka. Vnější ovál představuje svět, který Toyotu obklopuje
    rozbalit záhlaví
    FLAD
    FLAD --- ---
    CUKI: Corolla hybrid 2020. OK, mrknu.

    Vypadá to, že nový modely (alespoň pro nějaký trhy), to maj řešený líp. Třeba, že ty USBčka koukaj vzadu za opěrkou u klimatizace, takže si alespoň lidi vzadu mohou nabít zařízení. Nebo si to spolujezdec píchne dozadu, a s rozumě dlouhým kabelem je to cajk.

    Vono, i v tý opěrce se to dá, ale já na cokoliv v ní instantně zapomenu, takže tam dávám maximálně sušenky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    FLAD: co máš za auto? Já viděl dost levně na ali USB přímo do slotu na nějaké spínače. Ale jen na nové modely co maj jinej rozměr těch slotů :-(

    Já jsem hlavně alergickej na autozásuvky, to musel vymyslet děsnej kokot. Teď řeším u obytky že přejdu na něco jinýho.

    Pokud ji máš ale v opěrce, a nevyhovuje, tak bych na ní jen napojil jednu další jinde, než abych ji úplně rušil. Mě třeba v opěrce smysl dává.
    FLAD
    FLAD --- ---
    CUKI: Dík, já jedu za dva tehdy do servisu, tak se zeptám. Jako, kdo vymyslel dát USB a zapalovač dovnitř opěrky, takže buď máš jen jedno USB, nebo věcně zapomenutej telefon v zaklapnutý opěrce, to fakt nechápu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    FLAD: Za mě je lepší vyvézt novou zásuvku. Většina aut má stejně vyveden další okruh například pro historický nešvar autozapalovač.
    Rozbočovač dělí výkon mezi dvě zařízení, což je dost omezující.
    FLAD
    FLAD --- ---
    Jsem tu správně v oddělení stížností na jakýsi autoservis?

    Pokud ne, a je to diskuse o Toyotách, nemáte někdo zkušenosti s USB rozbočovačem, kterej můžu dát do usb portu, abych já mohl mít android auto, a spolujezdec si mohl nabíjet telefon? Nebo můžu vzít první, co uvidím v obchodě?
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOMASS: Auto bylo o poznání mladší než mé a najeto taky mnohem méně, ale o to nejde, prostě mi ta cena přišla hodně neadekvátní tomu, co se prodávalo, kdybych to přirovnal k tomu, co jsi mi nabízel ty, tak min trojnásobek. Jasný je to ber a nebo nech být, ale já potřeboval odjet se všemi díly, abych dal dohromady auto. Není to pro mě zrovna za rohem. Proto jsem kejvnul i na tu cenu za použitý díl dražší než v obchodě.

    Ale jsem rád že jsi zpátky, s tvejma cenama i ochotou jsem spokojenej byl.
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    CUKI: Věci jsou použité z 20 + let starého auta. Nemůžeš čekat stav nového. V chladiči může být cokoliv to já neovlivním. Pokud se ti cokoliv z dílů nelíbilo bylo jenom na tobě se rozhodnout jestli si je koupíš nebo ne. Reklamace se u nás vyřeší i zpětně pokud si člověk nevzpomene za rok. Jak to bylo domluvené netušim. Tím bych to asi ukončil. Jinak jsem pořád taky a pokud někdo něco. Napište mi, pokusím se vám vyhovět.
    CUKI
    CUKI --- ---
    TOMASS: Já taky napsal že poprvé jsem spokojen byl (vlastně to co popisuješ je podruhé) poprvé jsem byl v Hradešíně.

    Pak jsem ti psal a ty jsi se neozval, tak jsem to vyzvedl u nějakého tvého kolegy. Třikrát jsem mu musel volat, protože na psanou poptávku nebyla reakce žádná. Ale vždy měl moc práce a nebo byl jinde (to je pochopitelné, ale proč to nešlo sepsat?) No a když jsem tam po domluvě dojel tak u poloviny věcí zjistil, že je to nepoužitelné nebo to vůbec nemá. Komunikace fakt jak ve středověku. Přední použité světlo z druhovýroby (origo nebylo) stálo asi o 20% víc než v obchodě nové, klimoška je v tak tragickém stavu, že jsem ji dosud raději ani nenaplnil. Z chladiče vyteklo cosi co zdaleka nepřipomínalo chladící kapalinu ani omylem. Dal jsem si s tím dost práce. Za ceny vyšší než bych to sehnal jinde. Fakt zklamání od té doby jsem tam už raději nebyl.

    Věřím, že ty máš jiný přístup, ale neodepsal jsi mi. Myslel jsem že už tam neděláš...

    Ber to jako feedback ostatních co tam pracují. Byl to velice rozdílný přístup.
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    CUKI: Problém všech internetových pisálků je že nikdy nenapíšou celou pravdu. Zapomněl si napsat, že při první návštěvě jsem ti udělal cenu na všechno co si chtěl a byl si spokojený. A když se ti nelíbila těhlice z regálu že je na autě lepší tak jsem šel a vyndal ti jí. k tvojí druhé zkušenosti nemůžu nic napsal protože si nejsem jistý že se stala. Nikdy po druhé jsem tě neviděl. Na všechny díly dávám záruku a nikdy nejsou problémy. Vše je o domluvě.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PSYSBEE: V poslední domě za mě vede Slaný, Najdeš na Sbazaru a pod. Není toho tam možná tolik, ale zase v celkově lepší kvalitě a komunikace nefunguje jako ve středověku.

    Z Brodu jsem byl poprvé poměrně nadšen, ale poslední akce, kdy jsem telefonicky vše ověřil, že mají a nakonec jsem stejně nesehnal všechno. Některé díly byli dražší než nové a některé byli zjevně za zenitem a nebo vůbec nefunkční.

    Dřív tam dělal id TOMASS, jestli tam dělá i teď netuším, v každém případě mi na poptávku už neodepsal...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MATEJICEKKK: yes pls, diky!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Tip na nejaky vrakac s dily spec na Toyotu?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MILAZAJICEK: no jestli to druhé USB má stejně slabý proudový výstup jako to přední, tak v tom rozebírání palubky a vytahování kabelu ven žádný velký smysl nevidím.. Spíš naopak
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PSYSBEE: To radio v toyote ma jeste druhe usb zezadu. Je potreba rozebrat trochu palubku zapojit tam kabel a ten ukoncit pruchodkou nekde na dostupnejsim miste.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: jiná appka nevim, ale Waze to má takhle :

    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE: Můžeš mě nějak nasměrovat, jak se to nastavuje, aby ta navigace nebo jiná appka nešla přes BT, ale jen z telefonu? Dík
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: : muze (hudba se ztiši)/nemusi/muze mluvit z telefonu
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE: A ta navigace tedy mluví do té muziky? Nebo máš na navigaci vypnutý zvuk?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: jasne, pres BT..

    ale o to nejde - ja jen vyfotil (v navaznosti na posty nize stran navigaci a napajeni z USB hubu), jak mam vyresenou navigaci a napajeni telefonu ja. Po zkusenostech z předchozího auta jsem si ted dal vic záležet s vyberem miniUSB nabijecky, kabelu a jeho přichycení na palubku..
    btw: ten originál USB vystup co je spolu s AUX konektorem vpravo vedle vyhřívání sedaček ma sotva 0.5A vystup, coz v praxi stezi staci na provoz navigace ale uz ne na dobíjení telefonu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam