TSOH: ahoj :). Zatim nijak, vcerejsi den se nijak nelisil od ostatnich. Krome toho ze celou noc a pul dne nas bicovala ledove snehova boure, kroupy, blesky triskajici na desitky az stovky metru od baraku, a pak vyjasneni do naprosto snove scenerie s duhou, vodni parou, stehovavym jerabem poletujicim po udoli, a snehem tam kde snih snad jeste nikdy nebyl. Urcite ne tech 9 let co tady jsem.
Premejslel jsem ze zajdu na vanocni veselici, neco bylo po vanocni msi v kulturaku.. ale nemam ted ani auto, a jit nekam odkud nebudu mit odvoz, a kde mam vetsi sanci dostat od nekoho pres hubu nez navazat kontakt, se mi moc nechtelo. Za par dni dorazi kamos na dovcu a bude se palit slivovice, kostovat med, hulit, a kvantove ladit budoucnost :)). Jinak same old, same old.
Mistni si jinak na svatkovani a slaveni a dovolenkovani kolem krestanskych svatku docela potrpi, zrovna jsem si urval filtr do brka z cca 8mi strankoveho katalogu ''Vanocni svatky v Garafii'', kde je nakej program na kazdej den uz snad od 7. prosince az do novyho roku. A to je jen nase strediskova vesnice a jeji okoli. Mne se to ale netyka, loni jsem byl na vanocni msi a bylo mi z toho akorat spatne.. z lidi co se tvarili ze me neznaji, ale meli by.. naprosto uboha prednaska farare a cela ceremonie, uz jim tam chybeli fakt jen bice at se muzou zmrskat jaci jsou ubozi, a jakej je Jezis frajer. A dve pice co mi rozebrali zivot na marny kousky, a pochcali povest na kilometry daleko, pod oltarem s kytarama ve vanocnim orchestru. Par dni po te se neco podobnyho zopakovalo na pruvodu 3. kralu nebo neco v tom smyslu, nevim.. vyvedl jsem tam veci co meli pozdeji za nasledek muj vylet do basy, a soudni zakaz priblizovani :))... kerej mimochodem plati porad, takze myslim ze uz si ty taskarice odpustim nadobro. Stejne to nema uroven, jejich muzika je strasna a kazda ta oslava vypada jako ta stajna kombinace nevkusnych konfet, nevkusnych lidi, a nejakyho saska co jim pousti tech stejnych 10 pisnicek dokola.