• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEKELNIK23Chastity aneb cudnost (dámy i páni)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CHOZZE89: Wow, diky moc! :)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WA9NO: Hledej zamecek na tazny zarizeni, treba tady (a asi v kazdym zamectnictvi) https://www.alaspro.cz/zamky-a-zabezpeceni-2/zamek-winterhoff-dbs-8-al-ko-ak-7/
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Hoj, nevite kde poridit takovej ten vlozkovej pidi zamek do klece? Na aliexpressu to je nicmene jsem doufal ze by to slo koupit nekde u nas lokalne?

Klec je nakej basic slave4master, vyhovuje mi jen sem nekde nechal ten zamecek :/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Zaujaly mne jedny australské stránky, kde nabízejí i pásy pro dámy a přitom to nevypadá tak prvoplánově, jak by se mohlo zdát...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    😂

NTR23
    NTR23 --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEXESO: Ne no

Kde jsou ženy?

PEXESO
    PEXESO --- ---
    Kdo z vás ho drží?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Ale locktober se blíží…🫣
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    OCTOPUSS: A má někdo na porovnání origo? Opravdu se vyplatí a v čem jsou největší rozdíly?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEKELNIK23: Mám jen plast 🤷🏽‍♂️
    PEKELNIK23
    PEKELNIK23 --- ---
    Na cudnost.cz mi přijde většina klecí z Aliexpressu či podobných online shopů z Číny.. O kvalitě těžko něco říct, když na Ali klec přijde na 400 Kč a na cudnost.cz přes litra..
    Chci se zeptat.. Když kovovou klec delší dobu, mám dost podrážděnou pokožku.. Těžko říct, jestli "stainless steel" je opravdu to, co píšou, ale většina klecí je pak v šuplíku, protože to pokožka nedává.. Řešíte to nějak? Budu rád za koment, protože cudnost mě baví :-)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: I ten magic wand na cudnosti je čínský Fejk za 700
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PEXESO: Pokud to stojí litr, je to fejk. Originál ničeho se u nás neprodává, a cenovka je vždycky několikrát vyšší. Ten Holytrainer vyšel cca na čtyři.
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    OCTOPUSS: Jsou to všechno kopie z cudnosti? Ikdyž ta cena by mohla být nápovědou asi co?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: Tak já ji znám, jen ji nemám doma
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NTR23: Tu mám, a až na hlučnost je super :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam