včera jsem od někoho na netu odkoukal vylepšovák k nasazení chastity (pro pány..)
Vzít nějakej slabší igelitovej pytlík, roztrhnout ať mám takovej 10x10cm čtverec jenom jedný vrstvy, do prostřed přilozim prst a protáhnu celym tubusem (do kteryho vkladam ptáka :) až na konec, potom takovou tou mezírkou vepředu si kousek povytáhnu a potom už si to můžů nasadit tak, že si ho strčím lehce dovnitř a potom už jen tahám za ten konec co mi čouhá ve špičce ven. Normálně se to protáhne skrz až nakonec a igeliťák mi celej tou škvírou vyjede a pták zůstane krásně vsazenej do klícky, zamknu a jsem ready :))
Díky tomuhle triku jsem zjistil, že jsem to asi celou dobu nosil špatně. Přišlo mi, že neni klícka uplně extra pohodlná a zdá se, že to pramenilo všecko z toho, že jsem to tam neměl správně poskládaný. Zkusil jsem usnout s nasazenou klecí a uplně bez problému, předtím se s tim nedalo spát a musel sem to vždycky sundat abych mohl usnout, teď už nemusim :)
Takže teď se v tom cejtim tak 10x líp než předtim a skoro to na sobě necejtim, což beru jako benefit když se v práci musim různě hejbat atd, předtim to nebylo možný nosit a myslel jsem si, že to je blbou klecí, nebylo :)
Takže doporučuju kdo tenhle způsob nezkusil ať zkusí a dá sem vědět jak se v tom potom cejtí! :D