• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEKELNIK23Chastity aneb cudnost (dámy i páni)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Přežili jste, pánové? A pokračujte?
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    ISCH: Držím palce! Ještě to nevzdal?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    🤭

NTR23
    NTR23 --- ---
    ISCH: To vydrží. Skoro mu závidím, jakou bude mít od tebe péči.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ISCH: 😈🤭
    ISCH
    ISCH --- ---
    NTR23: Chystáme.

Začínáme taky v říjnu bydlet spolu, tak bude mít úlevu - denně ho nechávám odemknout na hygienu, tak si to dá i s... Službou bez happyendu pro něj.

Odhaduju, že mu tak v půlce měsíce začne trochu hrabat.
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    ja dam jednu OC momentku v dogshit kvalite, snad neurazi :-))

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    NTR23: ja si dal cvicne par dni nonstop zamlkej v ty cerny kleci a vydrzel jsem to necely tri dny. Prekvapive se mi s ni podarilo i poprvy spat, coz mi predtim neslo :D ale treti den uz sem to musel sundat... takze si na locktober moc neverim :/
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    PEXESO: to nevim, normalni prumer... Ona to asi neni zadna prdel sehnat chastity, ktera ti padne na prvni dobrou... a taky je dulezity si to spravne nasadit a usporadat aby to cloveka nekde nekousalo atd...

A flat cage je zase uplne o necem jinym, jenze s tou se nejsem schopnej vycurat, tak ji nosim jen na chvili pro erotickej efekt :))
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    WAPNO_ALT: Jakou máš velikost penisu? Líbí se mi to, ale nevím jestli se do toho “vejdu”. Chápu ze se zatlačí dovnitř, ale i to má své limity pro to aby to bylo ještě snesitelný.
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    NTR23: Respekt všem co to zvládnou!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Uz se chystáte na Locktober?
    ZESADU
    ZESADU --- ---
    Raspberry Cheesecake - Fetish - Literotica.com
    https://www.literotica.com/s/raspberry-cheesecake
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    WAPNO_ALT: https://www.redgifs.com/watch/cornsilkprofitablenoolbenger hodil sem to na redgifs, asi je to moc velky abych to sdilel z UPC netu doma :D
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    vcerejsi workout session :D

NTR23
    NTR23 --- ---
    PEKELNIK23: Tak inzeruj
    PEKELNIK23
    PEKELNIK23 --- ---
    Objednávám většinou kovové, ale taky Aliexpress. I přes psanou nerezovou ocel mi kolikrát přijde, že je to z "obyčejného" kovu. Plastové jsem taky zkoušel a kvalita byla v pohodě. Ovšem při sportu už to taková pohoda nebyla, protože jak nelícoval kroužek s klíckou, tak mi to skřípalo kůži.. Ale obecně preferuju kov kvůli hmotnosti a vzhledu.. Mám několik plastových i kovových klícek na prodej, kdyby měl někdo zájem..
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    YARIN: stejná zkušenost! (bacha na prořízlý šourky)
    YARIN
    YARIN --- ---
    NTR23: praskla ta cast, ktera se dava kolem korene, aby se zamkla, jak jsou casto ruzny velikostni prumery, ne samotnej "navlek" na penis, jen abych upresnil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam