• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Je to takova kravinka, ale stejne tu chcipl pes. Plod c.1 potreboval nutne stupinek k umyvadlu, tak jsem mu odpoledne vysmaknul stolicku. Truhlari zatlaci slzu bolesti. Ale jinak jsem teda delal i vsechno ostatni okolo. Akorat ne dneska. :)

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nutrie s jednim zoubkem mi nedala spat

IHNAT
    IHNAT --- ---
    Minimalistické autíčko pro synka.

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PAVIAN: hele nejsi ty ten, co počítal tu roztažnost mostu ve Vorlově Gimplu :D

btw cekem by mě zajímalo jak z toho obrázku poznáš jak velký vůle na všech 4 stranách jsou, ale co hlavně si rejpnout ;)

A je teda fakt divný že, nepraknul když sem to udělal blbě. :)

GREGI
    GREGI --- ---
    KOUDY: co je spatnyho na vrutech?:) Nejsou videt... Vruty na hrad!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GREGI: ale fuj ty vruty :D..Nicmene dobre..to by mohlo vydrzet :))
    GREGI
    GREGI --- ---
    KOUDY: stary nohy co sem mel 13 let... :D vs novy:) Aby si mohl v klidu spat...

PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    PAVIAN: samoze myslim kamen )
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    PISTA1: no, a vydrzi ti na jedno pouziti, ucebnicova chyba, ten ramecek z vinglu musi mit na kazdou stranu urcite 5mm vuli, mozna vic, pri zahrati se roztahne a 100% rupne, jinak hezky rezavej
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    MICHELLEDANIELS: jen rukou povytahnes, ale ono to neni moc potreba, kdyz dodrzis venku idealni delku kolem centimetru, tak se ti za 4 roky ojede o par mm
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Takovej vodoteč dětem na hraní

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    R0C3S3K: jak se vytahují knoty? Klesticky? Klíček?
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    dodelal jsem dneska na zakazku zahradni louce a k tomu i platformu, bude to v hlinikovym kufru,,, jsou na kevlarove knoty a delka horeni na jedno naplneni je 3-5 hodin

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Zítra bude krkovice, tak ať je na čem upíct :D
    žulák se mě tu válel přes rok a přitom stačili jen 3 hodiny

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Tohle teda neni otazka dneska, ale nekolikadenniho procesu, kterej zacal cistenim kosti, pokusama s povrchovkou chirurgicky oceli, az po komplementaci nausnic. Kazdy z nich jsem predelavala asi 15x, nez to bylo ono.

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Celist, nalez z lesq, vydezinfikovana, vybelena, upravena a samozrejme popalena :)

OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PISTA1: takze teoreticky kdyz si odpustis robustní HDD tak to muzes nechat vyrábět v číně v ultra kompaktním formátu velikosti kreditní karty, hmm.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Malej domácí NAS, cloud, kamerák s AI detekcí objektů a homeasistant server v jednom.

Jo mohl, jsem to hodit do nějaký lepší krabice, ale takhle to ve špajzu zabírá míň místa :D

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nejmladší gorilka v ČR, Gaia.

VINC
    VINC --- ---
    Hangboard, jeste to chce trochu doladit :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam