• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    R0C3S3K: Ty jsou super na brouseni misek u soustruzeni. Navic se daji krasne udelat, mam je DIY na 6 hrannou stopku do razoveho upinaku tzn. dostanu se s nima vsude. Nebo koupit nekde u soustruznickych potreb, ale tam budou mit jen na kulatine do vrtacky. Samotny papiry si pak vyrazim dulkovacem.
    GREGI
    GREGI --- ---
    R0C3S3K: Papiry tam taky najdes za par kacek od 80 do 5000 hrubosti. Ty kulaty, od doby co mam ty plochy uz prakticky nepouzivam, jen na par veci kde se potrebuju dostat do diry. Velky plus je taky ze je to jen na 2s vymena na suchej zip, ty kulaty sou otravny na vymenu.
    https://a.aliexpress.com/_EHz3cdK
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    GREGI: vida, mam nejakou sadu, ale ty velky smirkovy kotouce vidim prvne, kde se to da poridit?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Muj prvni navrh ve freecadu. Oraginazer na nastavce na dremla. Velka radost:)

GREGI
    GREGI --- ---
    MATHEA: Ha zrorvna sem ted jednu dodelal:)

MATHEA
    MATHEA --- ---
    VOIKUKKA: Tvorim pro radost svoji i mych zakazniku :)) Dekuju moc :) Mrkni na www.matheaart.eu, tyhle 3D novinky tam budou behem pristiho tejdne.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MATHEA: to je úplná pecka. Máš někde svoji práci k prodeji, nebo si tvoříš jen pro radost?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Prvni 3D sperk z parozi

CYLAH
    CYLAH --- ---
    Dcera mi často vyrábí dárečky, třeba obrázky nebo výtvory z plastelíny. Tak jsem si před časem taky koupila jednu plastelínu, tajně, abych jí na oplátku taky něco takhle vyrobila, jako překvápko. Dneska na to konečně došlo. Potřebovala jsem si to nejdřív promyslet, počkat na dostatek volnýho času, a taky správnou náladu :)) Vyrobila jsem jí dvě mini morčátka. Je to z takové té lehoučké pěnové plastelíny, která ztvrdne za několik hodin. Udělalo jí to fakt radost a mě to docela i bavilo, tak možná že si zbytek plastelíny nechám a později ještě něco uplácám.

photo-2025-01-10-17-07-04 photo-2025-01-10-17-07-02 photo-2025-01-10-17-06-57 photo-2025-01-10-17-06-59
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI: a dodělali jsme projekt, co nám na pár týdnů usnul

WRNQ
    WRNQ --- ---
    Moje oblíbená recyklace krabice od bot, tentokrát na krabici na poklady pro synova kamaráda. Jo...a tvarohový buchty:)

HNILOB
    HNILOB --- ---
    SATAI: celkem hezky se trefila do bignonia!

SATAI
    SATAI --- ---
    VYHULENY_UFO: vzkážu jí, že to vypadá jak tvoje máma #kecy
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    SATAI: Takže nesplnění zadání auditka. Návštěvníci zubaře si brousí klávesnici 😆
    SATAI
    SATAI --- ---
    (já ne, to dítě #1 (φ))

ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    CYLAH: mohla bys mi ji taky poslat, prosím tě?
    Děkuju
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    KOPRETKA: Jj, zažehlovací korálky. Předlohu pošlu.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    RAINBOF:
    CYLAH: ok předpokládám, že je to z těch zažehlovacích korálků? nebo se mýlím? jestli jo, prosím šla by zaslat předloha?
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Tyrolské knedlíčky :) jako každý rok

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOPRETKA: to udelala cylah doma pro me :) ja jen doplnil svetylka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam