• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    XBAHNO: a co rybáři na to, nb povodí? celkove by si nekdo mohl myslet, ze to stvoreno prave k ucelu provokace vedouci k potopeni , bez sance obhajeni dobrych umyslu )
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    DUCATIMONSTER: ti to klidně půjčím, v Plzni.

Ale dá se to postavit. A je to strašně jednoduché a levné. Celý je to z jediný desky kartonplastu https://www.antalis.cz/eshop/visual-communication/deskove-materialy/pp-dutinkove-desky/kartonplast/SKU-390466 , přičemž ten spodek je jenom poskládaný a tak nemá žádný spoj pod vodou. Pokud je k mání dost svorek, šlo by to postavit za sobotu a v neděli jít jezdit.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    XBAHNO: Geniální, dá se to půjčit?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    XBAHNO: Já podle té přibly toho pána co tě chystá na vyplutí čekal nějaké hrozně brutálně rychlé žihadlo a to majestátní vyplutí mě pak upřímně rozesmálo :) Krásná práce, líbí moc
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GREGI: tak nový lodní motor za 2500... Prostě křovinořez. V originále to řvalo tak, že se u toho nedalo vydržet. Tak jsem vyrobil dodatečný tlumič. Tím to sice dost ztichlo, ale začalo to víc kouřit, hlavně když je to studený. A ta záběhová směs s olejem 1:25 tomu taky nepřidá. Časem to bude lepší.
    Cílem byla extra levná loď (jeden Masaryk to pokryje celý) a ta sranda ze stavby a v tom to nezklamalo.
    GREGI
    GREGI --- ---
    XBAHNO: To je asi nejvetsi pocet otacek a vyfukovejch plynu na nejmensi rychlost jakou sem kdy videl!:D Musi bejt zabava
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: v tom budes mit asi trochu pravdu (ale jen trochu, ono to tak komplikovany neni).

Nejhorsi jsou imho stary "kloben" ktery se daj seridit pouze velkym kladivem a i to jen v hodne omezenym rozsahu, clovek ma vicemene jeden pokus. Mam je na vsech dverich a ten moment nez je do toho futra zacnu zatloukat je vzdycky trochu adrenalinovej :-)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: A přesně u něčeho takovýho bych narazil to omezení skillem. Tohle pro mě bylo daleko jednodušší :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: to je OK, je to jen trochu nezvykly. Dnes bys vetsinou pouzil spis neco takovyho

Türbänder für Brandschutztüren SASSBA 11 R VSSM EI30 | opo.ch
    https://www.opo.ch/de/tuerbaender-fuer-brandschutztueren-sassba-11-r-vssm-ei30/p/bp6425042.html
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Ano, jsou to originální panty TKZ. Hele, byl sem hodně omezenej místem a upřímně i skillem, futra musej bejt ze všech stran co nejtenčí, není pořádně kam ty panty zapouštět.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: ty panty teda pusobej dost ehm, originalne :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska sem dodělal atypický dveře včetně futer do atypický příčky v našem atypickým baráku. Na kancelářskou krysu asi dobrý.

_
    _
    _
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    kryt na kotouč cirgule ze stary pneu (okoukáno)
    BRETONEC
    BRETONEC --- ---
    Balun 1:1 na poslech krátkovlnných stanic. Tady je návod.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Strašáka

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Trošku sem se opřel, protáhnul a málem hodil v kanclu záda...
    Myslím že ten problém sem dostatečně eliminoval :D

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Včera večer jsem manželce opravil "pomalej hrnec".

Detektor zavřeného víka - kombo fototranzistoru a IR diody, jeden z prvků to vzdal.
    V životě by mě nenapadlo, že taková pičovina (odpusťte) může způsobit, že si v tom hrnci prostě neuvaříš...
    Hrnec zuřivě pípá, na primitivním lcd svítí LID a odmítá jakoukoliv aktivní spolupráci :-)).

Už jsem málem kupoval nějakej další hrnec, ale moje zvědavost byla větší, takže jsem to diagnostikoval a pak už jen počkat 14 dnů, než dojde součástka v ceně 5 korun z Číny.
    (Mám jich ještě 9, kdybyste náhodou někdo potřeboval, heh)

PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    Z jedno, na dvou ručku, zednická lžíce, na škrábání starých interiérových nátěrů, obnažení prasklin na zdech, a mnohé další využití určitě.
    Pro zápěstí veliká úleva

NE7RA
    NE7RA --- ---
    Solarni farmu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam