• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Klec na BM sdi převodníky.
    Taková blbost, ale tolik radosti!

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    XBAHNO: to je nejaka forma terapie?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SALVATOR: tjn. Neco jako ocelovej hreben na psy nahratej nad plamenem. Na tohle bych nebyl dostatecne psychicky stabilni.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    LUSINDA: Něco přes tři hodiny, jsem si to stopoval, 37 děr - jedna řada - za 80s. Ostrej vrták a velký otáčky.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: když bych vyvrtala 4 díry za minutu tak mi to vychazi jako práce na 15 hodin.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    XBAHNO: Na jednu stranu musím obdivovat tvoje odhodlání. Na druhou se ovšem nedokážu zbavit pocitu, že to musí jít nějak jednodušejc.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    XBAHNO: jak dlouho ti to trvalo? Hustý!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Normální plastová kanalizační trubka 110mm. Vytisknul jsem si na A4 samolepky rastr, nalepil a vrtal na stojanovce. Protože mi tiskárna netiskne až k okraji, jsou tam ty nevyvrtaný pásky. Je to sací koš do jezírka.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    XBAHNO: jak jsi to delal prosim? a je to plast, hlinik nebo jaky material? dekuji
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    3700 děr

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    nejaky prvni pokusy s vyrobou rostlinarii

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Ja (uz vcera teda:) poprve upekl chleba z kvasku (zitnej pro prcka s alergiema) a celkem se povedl se mi zda:)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Furt si nejsem jistej jestli se mi to libi, ale navesili jsme tam par kytek (jeste doplnime) a je to lepsi. Kazdopadne jsme se dneska zasmali, ptotoze nam ten lustr obrasil.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Vcera soused kacel brizu. Babizne padla vetev do oka a ja z ni dneska dopoledne udelal lustr.

ALESH
    ALESH --- ---
    Uplna blbost hotova za 10 min, co jsem odkladal 3 roky. Statej truhlik a drevo z palety. Na pestovani bylinek v kuchyni.

PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Taková 10 minutová rychlovka, ještě stříknout barvou a kus gumový hadice na páku.
    Ale 300 za nový kolečko vážně dávat nebudu.

MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    MAEQ: qrp-labs ma i QMX coz je modernejsi 5bandovy trx a umi i ssb. Já mám oba ale první jsem postavil ten jednodušší, přeci jen těch pásem je tam víc i těch toroidů se motá víc a jsou menší.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    MILAZAJICEK: Díky za tip, tátovi se to bude líbit a já snad abych tu morseovku taky oprášil 😀
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Ještě jak to tedy vypadá uvnitř.

20260209-233719
    20260211-214631
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam