• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WEWERKAČtverečkování, Tile hunting
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    takze pry mam 48x48 po dnesku

HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: tak od dubna z 8x8 na 14x14 ještě jednou díky, spousta nových cest!

PULKA
    PULKA --- ---
    Tak, konečně 10x10, vykoupeno střetem s vosou v podprsence - nějak jsem se předklonila ve sjezdu a vlítla mi mrcha do sportovní podprsenky, než jsem ji dostala ven, tak mi dala šest bodanců. Řidiči projíždějících aut si museli myslet, že jsem se zbláznila :-D

Ale dál to musím promyslet - na dvou až tříhodinových vyjížďkách to bude za chvíli trochu daleko.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jen takovy kolecko, nepotrebovala jsem tady zadny ctverecky.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska to bylo teda hodne narocny. Ne kvuli vzdalenosti, ale to vedro, to bylo naprosto udesny. Jo a cesta mezi Novym Straseci a Rakovnikem je dalsi do no-go sbirky. Kamiony o vikendu a motorkari jako na okruhu.

MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: z Bystrice n.P. do Kunstatu je to super pojezd skoro bez provozu.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    MARASAN: Úsek z Pelhřimova do Tábora je fakt peklo, minulý týden tady byly dva smrťáky necelé 2 km od sebe... Strašně hustej provoz, spousta kamionů, skoro žádný prostor navíc. Je to v podstatě spojnice mezi D3 a D1 a taky to tak vypadá. Občas je to nekonečná kolona, do který se jenom zařadíš. Na kole jsem si sem dal zákaz již před mnoha lety, výjimku udělám třeba o víkendu v 5 ráno, kdy je klid.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    FORELLI: vede i k nam a je skvela.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    KURE: Je to tak, no. Bohuzel v tomhle miste Brd neni na silnicku jina moznost. Neni tam zadna jina asfaltka.
    KURE
    KURE --- ---
    WEWERKA: to je kus silnice, kam motorkáři a autíčkáři jezděj dělat brm brm. :) na kole doporučuju v nějakou divnou dobu, nebo počasí...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: 19 vede i kolem nás, je to jedna z nejhorších.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Levy roh hotovy.
    Takova drobnost - statovku 19 (tady z Borovno do Rozmitalu pod Tremsinem) rozhodne nikomu nedoporucuju. Je to do kopce a bez krajnice. Provoz sice o vikendu mensi, ale zato tam slapou pekne na plyn.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dneska bez zlepšení. "Jen" 44+
    Jsem věděl, že těch Čelakovic budu litovat:-)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ha, 24x24 :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    WEWERKA: jo vyšlo mi to na cca třetí hodinu:-) ale bál jsme se trochu, že to bude ještě horší...to bych se na to vykašlal...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Ja teda jezdim na frekventovany silnice o vikendu a jsou docela prazdny. Sem tam kamion, ale zadna krize. Hlavne tam ale nejezdit v dobe kdy jedou lidi do/z prace.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Nebo mezi druhou a třetí ráno, potom tolik nezáleží na dni v týdnu ;-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: pokud už musím na frekventovanou silnici, tak jedině o víkendu brzy ráno :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Jeden jsem při trasování u Čelákovic přehlédl, ale výlet to nebyl špatny. Teda až na ty frekventované silnice na které jsem musel. To už asi budou lepší ty kopce na severu.
    25x25

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: Mam ho, mrchu :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam